Truall 62 ari në #SHITJE në Emshir

Favorite
Rezultatet e kërkimit
Në shitje

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 22 Janar, 2024
  • 6,200.00 m2

Përshkrimi

Trualli me sipërfaqe 62 ari ndodhet në Emshir, afër shkollës ‘Montessori’, në një zonë shumë të përshtatshme.
Ka një hapësirë të madhe të shfrytëzueshme, me mundësi shfrytëzimi sipas nevojës së klientëve.
Është i pajisur me fletë poseduese dhe ka infrastrukturë të plotë duke përfshirë ujësjellës, energji elektrike dhe kanalizim.
Trualli ka një lokacion shumë të përshtatshëm gjeografik, me qasje të shpejtë në rrugën kryesore.
Ka mundësi ndarje duke filluar nga 5 ari, sipas kërkesës së klientit.

ID e pronës: 27534
Sipërfaqja: 6,200.00 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 76 ari në #SHITJE në Preoc

375,000 €
Trualli me sipërfaqe 76 ari ndodhet në Preoc, afër lagjes ‘Marigona Residence’. Ka fletë p ...
Trualli me sipërfaqe 76 ari ndodhet në Preoc, afër lagjes ‘Marigona Residence’. Ka fletë poseduese dhe infrastruktu ...
7,600.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10 ari në #SHITJE në Hajvali

140,000 €
Trualli me sipërfaqe 10 ari ndodhet në Hajvali, në komunën e Prishtinës. Trualli është i p ...
Trualli me sipërfaqe 10 ari ndodhet në Hajvali, në komunën e Prishtinës. Trualli është i pajisur me fletë poseduese ...
1,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Çagllavicë

144,000 €
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në Çagllavicë, afër Grand Store dhe Bau Market. Trualli ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në Çagllavicë, afër Grand Store dhe Bau Market. Trualli është i pajisur me fletë ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 37.33 ari në #SHITJE në Livagjë

7,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 37.33 ari ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli është ...
Trualli me sipërfaqe 37.33 ari ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli është i pajisur me fletë posedu ...
3,733.00 m2detajet

Ardit Kryeziu

Real Estate Agent

Më kontaktoni

Caktoni një takim!
Telefono +383 45 600 650 WhatsApp
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings