click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 70m² me #QIRA në Qendër

470 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 70m² neto ndodhet në Qendër, afër Pallatit të Rinisë. Banesa është tër ...
Banesa me sipërfaqe 70m² neto ndodhet në Qendër, afër Pallatit të Rinisë. Banesa është tërësisht funksionale dhe si ...
1 70.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 100m² me #QIRA në Qendër

650 € / muaji
Banesa – zyrja me sipërfaqe 100m² ndodhet në Qendër, afër Swiss Diamond Hotel. Është ...
Banesa – zyrja me sipërfaqe 100m² ndodhet në Qendër, afër Swiss Diamond Hotel. Është tërësisht funksionale dh ...
1 100.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Penthouse – Zyre 145m² + 60m² me #QIRA...

900 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 145m² dhe 60m² terasë ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërë ...
Banesa me sipërfaqe 145m² dhe 60m² terasë ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërësisht funksionale, sistem ...
3 2 205.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Penthouse 175m² + 88.9m² me #QIRA te Rruga C

1,000 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 175m² dhe 88.9m² terasë ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është të ...
Banesa me sipërfaqe 175m² dhe 88.9m² terasë ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërësisht funksionale, sist ...
3 2 263.90 m2detajet
Shtëpi
Me qira

Zyre 200m² me #QIRA në Dardani

Zyra me sipërfaqe 200m² ndodhet në Dardani, afër Kroit të Bardhë. Është e orientuar në Lin ...
Zyra me sipërfaqe 200m² ndodhet në Dardani, afër Kroit të Bardhë. Është e orientuar në Lindje – Jug – P ...
2 200.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 86m² me #QIRA në Tophane

470 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 86m² ndodhet në Tophane, afër Kolegjit Riinvest. Banesa ka sistemin e ...
Banesa me sipërfaqe 86m² ndodhet në Tophane, afër Kolegjit Riinvest. Banesa ka sistemin e ngrohjes e ka me energji ...
1 86.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 64m² me #QIRA në Tophane

370 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 64m² ndodhet në Tophane, afër Kolegjit Riinvest. Banesa ka sistemin e ...
Banesa me sipërfaqe 64m² ndodhet në Tophane, afër Kolegjit Riinvest. Banesa ka sistemin e ngrohjes e ka me energji ...
1 64.00 m2detajet

Banesë – Zyre 95m² me #QIRA në Lagjen ...

420 € / muaji
Banesa gjendet në Lagjen e Muhaxherëve në kompleksin “Kulla e Zotnisë”, objekt ky i ndërtu ...
Banesa gjendet në Lagjen e Muhaxherëve në kompleksin “Kulla e Zotnisë”, objekt ky i ndërtuar nga kompania e ndërtim ...
1 95.00 m2detajet
Zyre
Me qira

Zyre 150m² + 20m² me #QIRA në Emshir

830 € / muaji
Zyra me sipërfaqe 150m² + 20m² terasë ndodhet në Emshir, në kompleksin Riera të ndërtuar n ...
Zyra me sipërfaqe 150m² + 20m² terasë ndodhet në Emshir, në kompleksin Riera të ndërtuar nga Lesna. Zyra është tërë ...
2 170.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 80m² me #QIRA në Rrugën ...

370 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e ALKO Group. Banesa është tërës ...
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e ALKO Group. Banesa është tërësisht funksionale dhe ka s ...
2 1 80.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 88m² me #QIRA në Dragoda...

480 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 88m² ndodhet në Dragodan, afër Five Star. Banesa është ndërtim i ri dh ...
Banesa me sipërfaqe 88m² ndodhet në Dragodan, afër Five Star. Banesa është ndërtim i ri dhe është tërësisht funksio ...
2 1 88.00 m2detajet

Banesë – Zyre 110m² me #QIRA në Lagjen...

750 €
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, afër Kolegjit FAMA. Banesa është tërësisht funksio ...
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, afër Kolegjit FAMA. Banesa është tërësisht funksionale dhe është shumë e pë ...
2 110.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings