Banesa
Në shitje

Banesë 63.08m² në SHITJE në Ulpianë

Banesa me sipërfaqe 63.08m² ndodhet në Ulpianë. Banesa është e pajisur me fletë poseduese, ...
Banesa me sipërfaqe 63.08m² ndodhet në Ulpianë. Banesa është e pajisur me fletë poseduese, posedon sistemin e ngroh ...
2 1 63.08 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 100.3m² në #SHITJE te Prishtina e Re

1,350 € / m²
Banesa me sipërfaqe 100.3m² ndodhet në kompleksin ‘Albanica Residence’, te Pri ...
Banesa me sipërfaqe 100.3m² ndodhet në kompleksin ‘Albanica Residence’, te Prishtina e Re. Kompleksi ka ...
2 1 100.30 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa 99.63m² në #SHITJE në Rrugën C

Ofrohen për shitje banesa të tipit 99.63m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrug ...
Ofrohen për shitje banesa të tipit 99.63m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrugën C, Prishtinë Rrugës C ...
2 1 99.63 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa 68.42m² në #SHITJE në Rrugën C

1,400 € / m²
Ofrohen për shitje banesa të tipit 68.42m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrug ...
Ofrohen për shitje banesa të tipit 68.42m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrugën C, Prishtinë Rrugës C ...
1 1 68.42 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa 73.36m² në #SHITJE në Rrugën C

1,400 € / m²
Ofrohen për shitje banesa të tipit 73.36m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrug ...
Ofrohen për shitje banesa të tipit 73.36m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrugën C, Prishtinë Rrugës C ...
1 1 73.36 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa 128.19m² në #SHITJE në Rrugën C

1,400 € / m²
Ofrohen për shitje banesa të tipit 128.19m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rru ...
Ofrohen për shitje banesa të tipit 128.19m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrugën C, Prishtinë Rrugës C ...
3 2 128.19 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë-Terracier 214.1m²+77.1m² në #SHITJE n...

375,000 €
Banesa terracier me sipërfaqe banimi 214.1m² dhe me terasë 77.1m² ndodhet në lagjen Marigo ...
Banesa terracier me sipërfaqe banimi 214.1m² dhe me terasë 77.1m² ndodhet në lagjen Marigona Hill. Banesa ndodhet n ...
3 3 291.20 m2detajet
Banesa
Në shitje

Truall 9.4 ari në #SHITJE në Sofali

179,000 €
Trualli me sipërfaqe 9.4 ari ndodhet në Sofali, afër “Gërmia Residences”. Trua ...
Trualli me sipërfaqe 9.4 ari ndodhet në Sofali, afër “Gërmia Residences”. Trualli ka infrastrukturë të ...
940.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 85m² me #QIRA në Qendër

350 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 85m² ndodhet në Qendër, afër gjimnazit “Sami Frashëri”. Ba ...
Banesa me sipërfaqe 85m² ndodhet në Qendër, afër gjimnazit “Sami Frashëri”. Banesa është tërësisht e mo ...
2 1 85.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 59.3m² në #SHITJE në Dragodan

85,000 €
Banesa me sipërfaqe 59.3m² ndodhet në rrugën “Ferid Curri”, në objektin e Kaba ...
Banesa me sipërfaqe 59.3m² ndodhet në rrugën “Ferid Curri”, në objektin e Kabashi Holding në Dragodan. ...
1 1 59.30 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 75m² në #SHITJE në Rrugën C

98,500 €
Banesa me sipërfaqe 75m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e Alko Group. Banesa e orientuar ...
Banesa me sipërfaqe 75m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e Alko Group. Banesa e orientuar në lindje, është tërësis ...
2 1 75.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 79m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxherë...

148,000 €
Banesa me sipërfaqe 79m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në kompleksin Hab 13 i cili ësht ...
Banesa me sipërfaqe 79m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në kompleksin Hab 13 i cili është duke u ndërtuar nga Hab ...
2 1 79.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings