Lokal
Në shitje

Lokal – Zyre 130m² në #SHITJE te Rruga...

156,000 €
Lokali ndodhet në Rrugën B, mbrapa Royal Mall-it, në kompleksin e ‘Alko Impex’ ...
Lokali ndodhet në Rrugën B, mbrapa Royal Mall-it, në kompleksin e ‘Alko Impex’. Lokali posedon nje hapë ...
1 130.00 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Në shitje

Banesë – Zyre 101.57m² në #SHITJE në L...

2,200 € / m²
Banesa me sipërfaqe 101.57m² ndodhet në Lakrishtë, në kompleksin Prime Residence. Banesa ë ...
Banesa me sipërfaqe 101.57m² ndodhet në Lakrishtë, në kompleksin Prime Residence. Banesa është tërësisht e re dhe f ...
1 2 101.57 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings