click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI
Troje
Në shitje

Truall 20 ari në #SHITJE te ‘Salla e P...

8,500 € / ari
Trualli ndodhet në Prishtinë, përballë ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka ças ...
Trualli ndodhet në Prishtinë, përballë ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën k ...
2,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 84 ari në #SHITJE në Suhadoll

Trualli me sipërfaqe 84 ari ndodhet në Suhadoll, komuna e Graçanicës. Është i pajisur me f ...
Trualli me sipërfaqe 84 ari ndodhet në Suhadoll, komuna e Graçanicës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ë ...
8,400 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 23.29 ari në #SHITJE në Prevallë

11,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 23.29 ari ndodhet në Prevallë, në komunën e Prizrenit. Është i pajisu ...
Trualli me sipërfaqe 23.29 ari ndodhet në Prevallë, në komunën e Prizrenit. Është i pajisur me fletë poseduese. Tru ...
2,329 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 18 ari në #SHITJE në Busi

2,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 18 ari ndodhet në Busi, në komunën e Prishtinës. Është i pajisur me f ...
Trualli me sipërfaqe 18 ari ndodhet në Busi, në komunën e Prishtinës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ë ...
1,800 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 44 ari në #SHITJE në Llapllasellë

3,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka f ...
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimension ...
4,400 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 6.22 ari në #SHITJE në Matiçan

190,000 €
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trual ...
Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ka infrastrukturë të p ...
622 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 8 ari në #SHITJE në Sofali

Trualli me sipërfaqe 8 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ...
Trualli me sipërfaqe 8 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ka infrastrukturë të plot ...
800 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 12 ari në #SHITJE në Zllatar

67,200 €
Trualli me sipërfaqe 12 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Truall ...
Trualli me sipërfaqe 12 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i pozicionuar në ...
1,200 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 8 ari në #SHITJE në Zllatar

42,400 €
Trualli me sipërfaqe 8 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ...
Trualli me sipërfaqe 8 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i pozicionuar në n ...
800 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10 ari në #SHITJE në Hajvali

10,500 € / ari
Trualli ndodhet në Hajvali, afër shkollës ‘Shkëndija’. Trualli ka fletë poseduese dhe infr ...
Trualli ndodhet në Hajvali, afër shkollës ‘Shkëndija’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka q ...
1,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

18,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Çagllavicë

35,000 € / ari
Trualli ndodhet në Çagllavicë, tek ‘Lagjja Nic’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastruk ...
Trualli ndodhet në Çagllavicë, tek ‘Lagjja Nic’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje t ...
500 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings