click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Lokal 30m² me #QIRA në Emshir

250 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 30m² ndodhet në Emshir, afër Stacionit të autobusëve. Lokali ka sistem ...
Lokali me sipërfaqe 30m² ndodhet në Emshir, afër Stacionit të autobusëve. Lokali ka sistemin e ngrohjes me energji ...
1 30.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 100m² me #QIRA në Dardani

1,600 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 100m² neto ndodhet në Dardani. Lokali posedon një hapësirë të madhe pu ...
Lokali me sipërfaqe 100m² neto ndodhet në Dardani. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune, dy hapësira më të vog ...
1 100.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 45m² me #QIRA në Ulpianë

500 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 45m² ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 45m² ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokali posedon një hapësirë pune ...
1 45.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 120.25m² me #QIRA në Ulpianë

700 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 66.78m² dhe bodrum 53.47m² neto ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohje ...
Lokali me sipërfaqe 66.78m² dhe bodrum 53.47m² neto ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokal ...
1 120.25 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal – Zyre 220m² me #QIRA te Qafa

2,500 €
Lokali me sipërfaqe 220m² ndodhet te Qafa. Lokali posedon sistemin e ngrohjes me energji e ...
Lokali me sipërfaqe 220m² ndodhet te Qafa. Lokali posedon sistemin e ngrohjes me energji elektrike dhe kondicionerë ...
2 220.00 m2detajet

Lokal 185m² me #QIRA në Emshir

1,000 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 185m² ndodhet në Emshir. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune, tr ...
Lokali me sipërfaqe 185m² ndodhet në Emshir. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune, tri hapësira më të vogla pu ...
3 185.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 90m² me #QIRA në Bregun e Diellit

600 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 90m² ndodhet në Bregun e Diellit, tek Banesat e Bardha. Sistemin e ngr ...
Lokali me sipërfaqe 90m² ndodhet në Bregun e Diellit, tek Banesat e Bardha. Sistemin e ngrohjes e ka me energji ele ...
1 90.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 150m² me #QIRA në Qendër

500 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 150m² ndodhet në Qendër, në rrugën ‘Tringë Smajli’, mbrapa ...
Lokali me sipërfaqe 150m² ndodhet në Qendër, në rrugën ‘Tringë Smajli’, mbrapa Hotel Sirius. Lokali pos ...
Lokal
Me qira

Lokal 31m² me #QIRA në Ulpianë

300 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 31m² ndodhet në Ulpianë, tek Lesna. Sistemin e ngrohjes e ka me Termok ...
Lokali me sipërfaqe 31m² ndodhet në Ulpianë, tek Lesna. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokali posedon një ha ...
1 31.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 40m² me #QIRA në Ulpianë

300 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 40m² ndodhet në Ulpianë, tek Lesna. Lokali posedon një hapësirë pune d ...
Lokali me sipërfaqe 40m² ndodhet në Ulpianë, tek Lesna. Lokali posedon një hapësirë pune dhe një tualet. Posedon dh ...
1 40.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 40m² me #QIRA në Bregun e Diellit

400 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 40m² ndodhet në kompleksin ‘Ontex’ në Bregun e Diellit. Lo ...
Lokali me sipërfaqe 40m² ndodhet në kompleksin ‘Ontex’ në Bregun e Diellit. Lokali posedon një hapësirë ...
1 40.00 m2detajet

Lokal 105m² me #QIRA në Emshir

1,300 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 260m² ndodhet në Emshir. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune, dy ...
Lokali me sipërfaqe 260m² ndodhet në Emshir. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune, dy tualete dhe një depo. Lo ...
2 105.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings