Banesa
Me qira

Garsonjerkë 40m² me #QIRA në objektin e ‘Nar...

250 € / muaji
Garsonjerka me sipërfaqe 40m² ndodhet në Emshir, tek Hotel Narteli afër Stacionit të autob ...
Garsonjerka me sipërfaqe 40m² ndodhet në Emshir, tek Hotel Narteli afër Stacionit të autobusëve. Garsonjerka është ...
1 40.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 140m² me #QIRA në Dardani

550 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 140m² ndodhet në Dardani. Banesa është tërësisht e mobiluar në mënyrë ...
Banesa me sipërfaqe 140m² ndodhet në Dardani. Banesa është tërësisht e mobiluar në mënyrë moderne dhe funksionale, ...
3 2 140.00 m2detajet

Banesë – Zyre 88m² me #QIRA në Lagjen ...

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 88m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në objektin e INON. Banesa është ...
Banesa me sipërfaqe 88m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në objektin e INON. Banesa është tërësisht e re dhe funks ...
1 88.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Terracier 155m² + 50m² me #QI...

Banesa terracier me sipërfaqe banimi 155m² dhe me terasë 50m² ndodhet në lagjen Marigona H ...
Banesa terracier me sipërfaqe banimi 155m² dhe me terasë 50m² ndodhet në lagjen Marigona Hill. Banesa është tërësis ...
2 3 245.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 65m² me #QIRA në Linda Premium Reside...

450 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 65m² ndodhet në objektin ‘Linda Premium Residence’ në lagj ...
Banesa me sipërfaqe 65m² ndodhet në objektin ‘Linda Premium Residence’ në lagjen Prishtina e Re. Banesa ...
1 1 65.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 98m² me #QIRA në Pejton

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 98m² ndodhet në lagjen Pejton, në objektin ‘Nartel Center’. Banesa ësh ...
Banesa me sipërfaqe 98m² ndodhet në lagjen Pejton, në objektin ‘Nartel Center’. Banesa është tërësisht e mobiluar d ...
2 1 98.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 32m² me #QIRA në Qendër

320 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 32m² ndodhet në Qendër, afër sheshit Nëna Terezë. Banesa është tërësis ...
Banesa me sipërfaqe 32m² ndodhet në Qendër, afër sheshit Nëna Terezë. Banesa është tërësisht funksionale dhe sistem ...
1 32.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 103m² me #QIRA në Pejton

1,100 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 103m² ndodhet në Pejton, në kompleksin Prime Residence. Banesa është t ...
Banesa me sipërfaqe 103m² ndodhet në Pejton, në kompleksin Prime Residence. Banesa është tërësisht e re dhe funksio ...
3 1 103.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 68m² neto me #QIRA në Dardani

400 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani. Është tërësisht e re, funksionale dhe e ...
Banesa me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani. Është tërësisht e re, funksionale dhe e mobiluar. Sistemin e ngro ...
2 1 68.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 75m² me #QIRA në Emshir

430 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 75m² ndodhet në Emshir, në kompleksin ‘Riera’, ndërtuar ng ...
Banesa me sipërfaqe 75m² ndodhet në Emshir, në kompleksin ‘Riera’, ndërtuar nga kompania ‘Lesna&# ...
1 1 75.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 115m² me #QIRA në Dragodan

1,500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 115m² ndodhet në Dragodan, në objektin e ndërtuar nga “Alb Desig ...
Banesa me sipërfaqe 115m² ndodhet në Dragodan, në objektin e ndërtuar nga “Alb Design”. Banesa është të ...
3 2 115.00 m2detajet

Banesë 77m² me #QIRA në Dragodan

800 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 77m² ndodhet në Dragodan, në objektin e ndërtuar nga “Alb Design ...
Banesa me sipërfaqe 77m² ndodhet në Dragodan, në objektin e ndërtuar nga “Alb Design”. Banesa është tër ...
2 1 77.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings