click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Preoc

Troje
Në shitje

Truall 25 ari në #SHITJE në Preoc

14,000 € / ari
Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, afër ‘Bankës TEB’. Trualli ka fletë poseduese dhe in ...
Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, afër ‘Bankës TEB’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë (uj ...
2,500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 29 ari në #SHITJE në Preoc

4,500 €
Trualli me sipërfaqe 29 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë po ...
Trualli me sipërfaqe 29 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimensionet e to ...
2,900.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 17.8 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 17.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Tr ...
Trualli me sipërfaqe prej 17.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, ...
1,780.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 7.8 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 7.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Tru ...
Trualli me sipërfaqe prej 7.8 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, ...
780.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

18,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 20 ari në #SHITJE në Preoc

13,000 € / ari
Trualli ndodhet në Preoc, afër ‘Spitalit Otrila’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastru ...
Trualli ndodhet në Preoc, afër ‘Spitalit Otrila’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje ...
2,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 Hektar në #SHITJE në Preoc

4,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 1 Hektar ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë ...
Trualli me sipërfaqe 1 Hektar ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimensionet e ...
10,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 84 ari në #SHITJE në Preoc

5,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 84 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë po ...
Trualli me sipërfaqe 84 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimensionet e to ...
8,400.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 34.6 ari në #SHITJE në Preoc

4,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 34.6 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë ...
Trualli me sipërfaqe 34.6 ari ndodhet në Preoc, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimensionet e ...
Troje
Në shitje

Truall 97 ari në #SHITJE në Livagjë

4,000 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, afër ‘Prishtina Mall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastr ...
Trualli ndodhet në Livagjë, afër ‘Prishtina Mall’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje ...
9,700.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 66 ari në #SHITJE në Preoc

4,000 € / ari
Trualli ndodhet në Preoc, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infras ...
Trualli ndodhet në Preoc, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qas ...
6,600.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings