click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Troje

Troje
Në shitje

Truall 60.13 ari në #SHITJE në Lepi

3,500 € / ari
Trualli me sipërfaqe 60.13 ari ndodhet në Lepi, komuna e Graçanicës. Trualli ka fletë pose ...
Trualli me sipërfaqe 60.13 ari ndodhet në Lepi, komuna e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese dhe ka çasje direkt ...
6,013.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 4 ari në #SHITJE në Emshir

70,000 €
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli ësht ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli është i pajisur me fletë pose ...
400.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Emshir

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli ësht ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në lagjen Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’. Trualli është i pajisur me fletë pose ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 19.72 ari në #SHITJE në Kodrën e Trim...

16,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 19.72 ari ndodhet në Kodrën e Trimave, tek ‘Hani i Dilit’ ...
Trualli me sipërfaqe 19.72 ari ndodhet në Kodrën e Trimave, tek ‘Hani i Dilit’. Trualli është i pajisur ...
1,972.00 m2detajet
6
Troje
Me qira

Truall 90 ari me #QIRA në Preoc

Trualli me sipërfaqe 90 ari ndodhet në Preoc, afër lagjes Marigona Residence dhe Rrethit t ...
Trualli me sipërfaqe 90 ari ndodhet në Preoc, afër lagjes Marigona Residence dhe Rrethit të KFC-së. Trualli ka infr ...
9,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 Hektar në #SHITJE në Marec

1,500 € / ari
Trualli me vendndodhje në Marec, vetëm 20 minuta larg nga Prishtina dhe një sipërfaqe prej ...
Trualli me vendndodhje në Marec, vetëm 20 minuta larg nga Prishtina dhe një sipërfaqe prej 1 hektarësh, i pajisur m ...
10,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Veternik

150,000 €
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në Veternik, afër Lagjes 038. Trualli është i pajisur m ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në Veternik, afër Lagjes 038. Trualli është i pajisur me fletë poseduese, leje n ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 34 ari në #SHITJE në Preoc

Trualli me sipërfaqe 34 ari ndodhet në Preoc në komunën e Graçanicës, afër ‘Bankës T ...
Trualli me sipërfaqe 34 ari ndodhet në Preoc në komunën e Graçanicës, afër ‘Bankës TEB’. Trualli ka fle ...
3,400.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10.55 ari në #SHITJE në Zllatar

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 10.55 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Tru ...
Trualli me sipërfaqe 10.55 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i pozicionuar ...
1,055.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 3.5 ari në #SHITJE në Çagllavicë

27,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 3.5 ari ndodhet në Çagllavicë, në lagjen Qëndresa. Trualli ka fl ...
Trualli me sipërfaqe prej 3.5 ari ndodhet në Çagllavicë, në lagjen Qëndresa. Trualli ka fletë poseduese, infrastruk ...
350.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 3.11 Hektar në #SHITJE në Badovc

Trualli me sipërfaqe 3.11 Hektar ndodhet në Badovc. Është i pajisur me fletë poseduse. Tru ...
Trualli me sipërfaqe 3.11 Hektar ndodhet në Badovc. Është i pajisur me fletë poseduse. Trualli ndodhet një pozitë s ...
31,100.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 51.9 ari në #SHITJE në Llapllasellë

13,500 € / ari
Trualli ndodhet në Llapllasellë në komunën e Graçanicës, afër ‘Gjirafa’. Trualli ka fletë ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë në komunën e Graçanicës, afër ‘Gjirafa’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukt ...
5,190.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings