click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Emshir / Kalabri

Banesa
Në shitje

Banesa në #SHITJE në Zenith Group, Emshir

1,600 € / m²
Banesat me sipërfaqe të ndryshme ndodhen në Emshir, në objektin i cili është duke u ndërtu ...
Banesat me sipërfaqe të ndryshme ndodhen në Emshir, në objektin i cili është duke u ndërtuar nga Zenith Group, i ve ...
Lokal
Në shitje

Lokal 162.79m² në #SHITJE në Emshir

2,500 € / m² + TVSH
Lokali me sipërfaqe 162.79m² ndodhet në Emshir, tek Hotel Nartel, afër Stacionit të autobu ...
Lokali me sipërfaqe 162.79m² ndodhet në Emshir, tek Hotel Nartel, afër Stacionit të autobusëve. Hapësira e lokalit ...
1 162.79 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 112.87m² në #SHITJE në Emshir

2,500 € / m² + TVSH
Lokali me sipërfaqe 112.87m² ndodhet në Emshir, tek Hotel Nartel, afër Stacionit të autobu ...
Lokali me sipërfaqe 112.87m² ndodhet në Emshir, tek Hotel Nartel, afër Stacionit të autobusëve. Hapësira e lokalit ...
1 112.87 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 122.1m² + 35.9m² në #SHITJE në Emshir

Banesa me sipërfaqe banimi 122.1m² dhe terasë 35.9m² ndodhet në Emshir, në kompleksin e Ba ...
Banesa me sipërfaqe banimi 122.1m² dhe terasë 35.9m² ndodhet në Emshir, në kompleksin e Bau Invest, afër Stacionit ...
3 2 158.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 54m² me #QIRA në Emshir

300 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 54m² ndodhet në objektin e ndërtuar nga kompania ‘Lesna’, në Emshir af ...
Banesa me sipërfaqe 54m² ndodhet në objektin e ndërtuar nga kompania ‘Lesna’, në Emshir afër Tirana Lab. Banesa ësh ...
1 1 54.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 59.6m² në #SHITJE në Emshir

1,500 € / m²
Banesa me sipërfaqe 59.6m² ndodhet në kompleksin Blerti, në Emshir. Banesa është e orientu ...
Banesa me sipërfaqe 59.6m² ndodhet në kompleksin Blerti, në Emshir. Banesa është e orientuar nga lindja. Sistemin e ...
1 1 59.60 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 51.47m² në #SHITJE në Emshir

1,300 € / m²
Banesa me sipërfaqe 51.47m² ndodhet në kompleksin Blerti, në Emshir. Banesa është e orient ...
Banesa me sipërfaqe 51.47m² ndodhet në kompleksin Blerti, në Emshir. Banesa është e orientuar nga perëndimi. Sistem ...
1 1 51.47 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 87.49m² në #SHITJE në Emshir

121,000 €
Banesa me sipërfaqe 87.49m² gjendet në Emshir në kompleksin e kompanisë “Nartel Exin”, në ...
Banesa me sipërfaqe 87.49m² gjendet në Emshir në kompleksin e kompanisë “Nartel Exin”, në rrugën Rexhep Krasniqi. B ...
2 1 87.49 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 99m² me #QIRA në Emshir

480 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 99m² ndodhet në Emshir, në objektin e qendrës tregtare “Dardha&# ...
Banesa me sipërfaqe 99m² ndodhet në Emshir, në objektin e qendrës tregtare “Dardha”. Banesa është tërës ...
2 2 99.00 m2detajet
Shtëpi
Me qira

Kat shtëpie 65m² me #QIRA në Emshir

300 € / muaji
Kati i shtëpisë me sipërfaqe 65m² ndodhet në Emshir. Banesa ka sistemin e ngrohjes qendror ...
Kati i shtëpisë me sipërfaqe 65m² ndodhet në Emshir. Banesa ka sistemin e ngrohjes qendrore me pompë termike. Ka ob ...
1 1 65.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 90m² me #QIRA në Emshir

450 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 90m² gjendet në lagjen Emshir, në objektin e ndërtuar nga ‘Narte ...
Banesa me sipërfaqe 90m² gjendet në lagjen Emshir, në objektin e ndërtuar nga ‘Nartel’. Banesa ka izoli ...
2 1 90.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 200m² në #SHITJE në Emshir

Shtëpia me sipërfaqe 200m² dhe 3 ari truall ndodhet në Emshir. Shtëpia është tërësisht e r ...
Shtëpia me sipërfaqe 200m² dhe 3 ari truall ndodhet në Emshir. Shtëpia është tërësisht e re dhe e sapo mobiluar në ...
2 2 200.00 m2detajet

Compare Listings