click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Në shitje

Banesa
Në shitje

Banesë 105.57m² në #SHITJE në Emshir

137,000 €
Banesa me sipërfaqe 105.57m² ndodhet në lagjen Emshir, në kompleksin “Prishtina Star ...
Banesa me sipërfaqe 105.57m² ndodhet në lagjen Emshir, në kompleksin “Prishtina Stars”. Banesa është të ...
3 2 105.57 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 112.14m² në #SHITJE te Rruga C

1,200 € / m²
Banesat me sipërfaqe 112.14m² ndodhen në Rrugën C, në rrugën Shaqir Ingrishta, ndërtim i M ...
Banesat me sipërfaqe 112.14m² ndodhen në Rrugën C, në rrugën Shaqir Ingrishta, ndërtim i Mendi Sh.p.k. Disa nga veç ...
3 1.5 112.14 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa 65.1m² në #SHITJE te Rruga C

1,200 € / m²
Banesat me sipërfaqe 65.1m² ndodhen në Rrugën C, në rrugën Shaqir Ingrishta, ndërtim i Men ...
Banesat me sipërfaqe 65.1m² ndodhen në Rrugën C, në rrugën Shaqir Ingrishta, ndërtim i Mendi Sh.p.k. Disa nga veçor ...
1 1 65.10 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 67m² në #SHITJE në Mati 1

85,000 €
Banesa me sipërfaqe 67m² ndodhet në lagjen Mati 1, në objektin e Alko Group. Banesa është ...
Banesa me sipërfaqe 67m² ndodhet në lagjen Mati 1, në objektin e Alko Group. Banesa është tërësisht e re dhe funksi ...
2 1 67.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 265m² + 30m² në #SHITJE në Chelsea Po...

1,200 € / m²
​Shtëpia me sipërfaqe 265m² dhe 30m² bodrum ndodhet në Bërnicë, në lagjen Chelsea Point. S ...
​Shtëpia me sipërfaqe 265m² dhe 30m² bodrum ndodhet në Bërnicë, në lagjen Chelsea Point. Shtëpia është tërësisht fu ...
3 2 295.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 113.2m² në #SHITJE në Dragodan

1,250 € /m²
Banesa me sipërfaqe 113.2m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, a ...
Banesa me sipërfaqe 113.2m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. ...
3 1.5 113.20 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 109.51m² në #SHITJE në Dragodan

1,250 € / m²
Banesa me sipërfaqe 109.51m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, ...
Banesa me sipërfaqe 109.51m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’ ...
3 1.5 109.51 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 94.77m² në #SHITJE në Dragodan

1,250 € / m²
Banesa me sipërfaqe 94.77m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, a ...
Banesa me sipërfaqe 94.77m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. ...
2 1.5 94.77 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 93.48m² në #SHITJE në Dragodan

1,250 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 93.48m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, a ...
Banesa me sipërfaqe 93.48m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. ...
2 1.5 93.48 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 65.25m² në #SHITJE në Dragodan

1,250 € / m²
Banesa me sipërfaqe 65.25m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, a ...
Banesa me sipërfaqe 65.25m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. ...
1 1 65.25 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 94m² në #SHITJE te Rruga A

1,280 € / m²
Banesa me sipërfaqe 94m² ndodhet te Rruga A, në kompleksin që është duke u ndërtuar nga ko ...
Banesa me sipërfaqe 94m² ndodhet te Rruga A, në kompleksin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Cima Constr ...
2 1.5 94.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 135.91m² në #SHITJE në Fushë Kosovë

650 € / m²
Banesa me sipërfaqe 135.91m² ndodhet në Fushë Kosovë, në kompleksin i cili është duke u nd ...
Banesa me sipërfaqe 135.91m² ndodhet në Fushë Kosovë, në kompleksin i cili është duke u ndërtuar nga AL Trade, afër ...
3 2 135.91 m2detajet

Compare Listings