Si të na gjeni

Prishtinë, Kalabri , Rr.Shefqet Shkupi , Blloku B4 , Objekti i 7-të , Lokali nr.4

Orari i punës

E Hënë - E premte 09:00 - 18:00
E shtunë 09:00 - 18:00
E diele Closed
click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
Rezultatet e kërkimit

RH REAL ESTATE

Prishtinë, Kalabri , Rr.Shefqet Shkupi , Blloku B4 , Objekti i 7-të , Lokali nr.4

RH Real Estate – Agjencioni për Patundshmëri

Nëse ju keni nevojë që shitja apo dhënia e pronës suaj me qira të bëhet në menyrën më të shpejtë dhe të suksesshme, atëherë ekipi i RH Real Estate sigurohet që shitja apo qiradhënia e pronave të bëhet me shumë kujdes dhe profesionalizëm.

Qëllimi ynë si RH Real Estate është që të lehtësojmë punën në shitjen, blerjen, ofrimin dhe marrjen me qira të pronave. Fokusi ynë ndodhet në tregun e kryeqytetit të Prishtinës, por edhe në rrethinën e saj. Ne ofrojmë shërbim të plotë për shtëpi, banesa, lokale, objekte afarsite, toka dhe prona tjera të cilat janë në shitje apo me qira, duke ofruar ndërmjetësim dhe reklamim të pronës tuaj anembanë faqeve të internetit. Agjentët e RH Real Estate janë shumë të përkushtuar për të ju ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm.

RH Real Estate është gjithmonë në përkujdesje për shitjen e pronës tuaj nga dita e bashkëpunimit e deri në fund derisa të realizohet shitja me sukses, duke i eleminuar problemet eventuale të cilat mund të ndodhin gjatë procesit të shitjes.

Nëse ju duhet të shisni, blini apo të jepni dhe merrni me qira prona, ju lutemi të na kontaktoni në:
📞 045 601 220
📞 +383 45 600 650
📧 info@rh-ks.com

Ose mundeni të na vizitoni në zyrën tonë:

Kalabri , Rr.Shefqet Shkupi , Blloku B4 , Objekti i 7-të , Lokali nr.4.

Na kontaktoni

  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings