Rezultatet e kërkimit

Më kontaktoni

Caktoni një takim!

Pronat

Të gjitha (11)
Me qira (2)
Në shitje (9)
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 265m² + 30m² në #SHITJE në Chelsea Po...

1,200 € / m²
​Shtëpia me sipërfaqe 265m² dhe 30m² bodrum ndodhet në Bërnicë, në lagjen Chelsea Point. S ...
​Shtëpia me sipërfaqe 265m² dhe 30m² bodrum ndodhet në Bërnicë, në lagjen Chelsea Point. Shtëpia është tërësisht fu ...
3 2 295.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 94m² në #SHITJE te Rruga A

1,280 € / m²
Banesa me sipërfaqe 94m² ndodhet te Rruga A, në kompleksin që është duke u ndërtuar nga ko ...
Banesa me sipërfaqe 94m² ndodhet te Rruga A, në kompleksin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Cima Constr ...
2 1.5 94.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 135.91m² në #SHITJE në Fushë Kosovë

650 € / m²
Banesa me sipërfaqe 135.91m² ndodhet në Fushë Kosovë, në kompleksin i cili është duke u nd ...
Banesa me sipërfaqe 135.91m² ndodhet në Fushë Kosovë, në kompleksin i cili është duke u ndërtuar nga AL Trade, afër ...
3 2 135.91 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 320m² në #SHITJE në Sofali

439,000 €
Shtëpia me sipërfaqe 320m² ndodhet në Sofali, afër parkut të Tokbashqes. Shtëpia është e v ...
Shtëpia me sipërfaqe 320m² ndodhet në Sofali, afër parkut të Tokbashqes. Shtëpia është e vendosur në truall prej 12 ...
5 3 320.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 62.5m² në #SHITJE në Emshir

1,300 € / m²
Banesa me sipërfaqe 62.5m² ndodhet në lagjen Emshir, në objektin e ndërtuar nga kompania “ ...
Banesa me sipërfaqe 62.5m² ndodhet në lagjen Emshir, në objektin e ndërtuar nga kompania “Nartel Exin”, afër Stacio ...
1 1 62.50 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 285m² me #QIRA në Rrugën C

4,500 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 285m² ndodhet në kompleksin e BTP Holding në Rrugën C, Prishtinë. Pose ...
Lokali me sipërfaqe 285m² ndodhet në kompleksin e BTP Holding në Rrugën C, Prishtinë. Posedon një hapësirë të madhe ...
2 285.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 4 ari në #SHITJE në Çagllavicë

102,000 €
Trualli me sipërfaqe 4 ari ndodhet në Çagllavicë, mbrapa Lagjes Nic. Trualli posedon infra ...
Trualli me sipërfaqe 4 ari ndodhet në Çagllavicë, mbrapa Lagjes Nic. Trualli posedon infrastrukturë të plotë (energ ...
400.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë – Lokal 65m² në #SHITJE në Qend...

Banesa – Lokali me sipërfaqe 65m² ndodhet në Qendër, afër “Kino ABC”, në ...
Banesa – Lokali me sipërfaqe 65m² ndodhet në Qendër, afër “Kino ABC”, në një nga pjesët më të fre ...
65.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 106m² me #QIRA në Dukagjini Residence

850 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 106m² ndodhet në Dukagjini Residence, në lagjen Lakrishtë Banesa është ...
Banesa me sipërfaqe 106m² ndodhet në Dukagjini Residence, në lagjen Lakrishtë Banesa është e mobiluar me mobilje te ...
2 1.5 106.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 112.87m² në #SHITJE në Emshir

2,500 € / m² + TVSH
Lokali me sipërfaqe 112.87m² ndodhet në Emshir, tek Hotel Nartel, afër Stacionit të autobu ...
Lokali me sipërfaqe 112.87m² ndodhet në Emshir, tek Hotel Nartel, afër Stacionit të autobusëve. Hapësira e lokalit ...
1 112.87 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 87.43m² në #SHITJE në kompleksin e Na...

1,000 € / m²
Banesa me sipërfaqe 87.43m² ndodhet në Kompleksin “B2” i cili është duke u ndërtuar nga Ko ...
Banesa me sipërfaqe 87.43m² ndodhet në Kompleksin “B2” i cili është duke u ndërtuar nga Kompania “Nartel Exin”, në ...
2 1 87.43 m2detajet

Compare Listings