click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Depo

Depo
Me qira

Depo 750m² me #QIRA në Suhadoll

​Depo me sipërfaqe 500m² ndodhet në Suhadoll, afër Pofix. Depo posedon një hapësirë të mad ...
​Depo me sipërfaqe 500m² ndodhet në Suhadoll, afër Pofix. Depo posedon një hapësirë të madhe pune, me mundësi inves ...
750.00 m2detajet
Depo
Me qira

Depo 500m² me #QIRA në Suhadoll

​Depo me sipërfaqe 500m² ndodhet në Suhadoll, afër Pofix. Depo posedon një hapësirë të mad ...
​Depo me sipërfaqe 500m² ndodhet në Suhadoll, afër Pofix. Depo posedon një hapësirë të madhe pune, me mundësi inves ...
500.00 m2detajet
Depo
Me qira

Depo 1100m² me #QIRA në Magjistralen Prishti...

4,400 € / muaji
​Depo me sipërfaqe 1100m² ndodhet në Magjistralen Prishtinë – Mitrovicë, në afërsi të Bast ...
​Depo me sipërfaqe 1100m² ndodhet në Magjistralen Prishtinë – Mitrovicë, në afërsi të Bastrade. Depo posedon dy hap ...
1,100.00 m2detajet
Depo
Me qira

Depo 1000m² me #QIRA në Zonën Industriale

Depo me sipërfaqe 1000m² ndodhet në Zonën Industriale, afër Zone Club. Depo ka një lartësi ...
Depo me sipërfaqe 1000m² ndodhet në Zonën Industriale, afër Zone Club. Depo ka një lartësi prej 6.5m dhe ka një hap ...
1,000.00 m2detajet
Depo
Me qira

Depo 1000m² me #QIRA në Milloshevë

2,000 € / muaji
Depo me sipërfaqe 1000m² ndodhet në Milloshevë, në Obiliq. Depo ka një lartësi prej 7m dhe ...
Depo me sipërfaqe 1000m² ndodhet në Milloshevë, në Obiliq. Depo ka një lartësi prej 7m dhe ka një hapësirë të madhe ...
1,000.00 m2detajet

Compare Listings