click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Llapllasellë

Troje
Me qira

Truall 47 ari me #QIRA në Llapllasellë

1,200 € / muaji
Trualli me sipërfaqe 47 ari ndodhet në Llapllasellë. Trualli ka infrastrukturë të plotë (u ...
Trualli me sipërfaqe 47 ari ndodhet në Llapllasellë. Trualli ka infrastrukturë të plotë (ujë, energji elektrike, ka ...
4,700.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.34 Ha në #SHITJE në Llapllasellë

1,276,800 €
Trualli me sipërfaqe 1.34 Hektar ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës, afër Rr ...
Trualli me sipërfaqe 1.34 Hektar ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës, afër Rrethit të KFC-së dhe Gjira ...
13,400.00 m2detajet
Shtëpi
Me qira

Shtëpi 200m² me #QIRA në Llapllasellë

Shtëpia me sipërfaqe 200m² ndodhet në Llapllasellë. Shtëpia është e sapo përfunduar dhe të ...
Shtëpia me sipërfaqe 200m² ndodhet në Llapllasellë. Shtëpia është e sapo përfunduar dhe tërësisht funksionale. Sist ...
4 4 200.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 51.9 ari në #SHITJE në Llapllasellë

13,500 € / ari
Trualli ndodhet në Llapllasellë në komunën e Graçanicës, afër ‘Gjirafa’. Trualli ka fletë ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë në komunën e Graçanicës, afër ‘Gjirafa’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukt ...
5,190.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 44 ari në #SHITJE në Llapllasellë

3,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka f ...
Trualli me sipërfaqe 44 ari ndodhet në Llapllasellë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese. Dimension ...
4,400.00 m2detajet
RH Real Estate
Troje
Në shitje

Truall 59.5 ari në #SHITJE në Llapllasellë

8,500 €
Trualli ndodhet në Llapllasellë, afër ‘Mobileria GAMMA’. Trualli ka fletë poseduese dhe in ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë, afër ‘Mobileria GAMMA’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
5,950.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 100m² në #SHITJE në Llapllasellë

150,000 €
Shtëpia gjendet në lagjen Llapllasellë, afër ‘Lagjja Jonë’. Shtëpia ndodhet në ...
Shtëpia gjendet në lagjen Llapllasellë, afër ‘Lagjja Jonë’. Shtëpia ndodhet në një lagje të sigurt dhe ...
2 1 100.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 hektar në #SHITJE në Llapllasellë

13,000 €
Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër ‘Hotel Emerald’. Është i pajisur me flet ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër ‘Hotel Emerald’. Është i pajisur me fletë poseduese, ka infrastru ...
10,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 68.4 ari në #SHITJE në Llapllasellë

Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër mobilerisë ‘BINNI’. Trualli ka fle ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë – Graçanicë, afër mobilerisë ‘BINNI’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastr ...
6,840.00 m2detajet

Compare Listings