click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Suhadoll

Depo
Me qira

Depo 750m² me #QIRA në Suhadoll

​Depo me sipërfaqe 500m² ndodhet në Suhadoll, afër Pofix. Depo posedon një hapësirë të mad ...
​Depo me sipërfaqe 500m² ndodhet në Suhadoll, afër Pofix. Depo posedon një hapësirë të madhe pune, me mundësi inves ...
750.00 m2detajet
Depo
Me qira

Depo 500m² me #QIRA në Suhadoll

​Depo me sipërfaqe 500m² ndodhet në Suhadoll, afër Pofix. Depo posedon një hapësirë të mad ...
​Depo me sipërfaqe 500m² ndodhet në Suhadoll, afër Pofix. Depo posedon një hapësirë të madhe pune, me mundësi inves ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Troje në #SHITJE në Suhadoll

9,800 € / ari
Trojet me sipërfaqe nga 14 ari deri në 97 ari ndodhen në Suhadoll, në Komunën e Graçanicës ...
Trojet me sipërfaqe nga 14 ari deri në 97 ari ndodhen në Suhadoll, në Komunën e Graçanicës, afër Marigona Residence ...
Troje
Në shitje

Truall 84 ari në #SHITJE në Suhadoll

Trualli me sipërfaqe 84 ari ndodhet në Suhadoll, komuna e Graçanicës. Është i pajisur me f ...
Trualli me sipërfaqe 84 ari ndodhet në Suhadoll, komuna e Graçanicës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ë ...
8,400.00 m2detajet
RH Real Estate
Troje
Në shitje

Truall 1.94 Hektar në #SHITJE në Suhadoll

6,200 € / ari
Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe inf ...
Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
19,400.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.4 Hektar në #SHITJE në Suhadoll

20,000 € / ari
Trualli ndodhet në Suhadoll. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qa ...
Trualli ndodhet në Suhadoll. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë k ...
14,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 Hektar në #SHITJE në Suhadoll

3,500 € / ari
Trualli ndodhet në Suhadoll. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qa ...
Trualli ndodhet në Suhadoll. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë k ...
10,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.86 Hektar në #SHITJE në Suhadoll

5,000 € / ari
Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe inf ...
Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
18,600.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 2 Hektar në #SHITJE në Suhadoll

2,600 € / ari
Trualli ndodhet në Suhadoll. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qa ...
Trualli ndodhet në Suhadoll. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë k ...
20,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 4.5 Hektar në #SHITJE në Suhadoll

Trualli ndodhet në Suhadoll. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qa ...
Trualli ndodhet në Suhadoll. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në rrugë. ...
45,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.1 Hektar në #SHITJE në Suhadoll

Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Hotel Venus’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastruk ...
Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Hotel Venus’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje t ...
11,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 2.8 Hektar në #SHITJE në Suhadoll

2,800 € / ari
Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe inf ...
Trualli ndodhet në Suhadoll, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
28,000.00 m2detajet
RH Real Estate

Compare Listings