KËRKONI

Properties List – Sidebar Right

Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 400m² në #SHITJE në Taslixhe

Shtëpia gjendet në Taslixhe afër Ambasadës së Belgjikës. Shtëpia është komplet e mobiluar ...
Shtëpia gjendet në Taslixhe afër Ambasadës së Belgjikës. Shtëpia është komplet e mobiluar me një stil mjaft të veça ...
3 3 400.00 m2detajet
Lokal
Me qira
Në shitje

Lokal 205m² + 100m² me #QIRA ose në #SHITJE ...

Lokali me sipërfaqe 205m² dhe 100m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 205m² dhe 100m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali posedon 3 hapësirë pune, ...
2 205.00 m2detajet
RH Real Estate
Troje
Në shitje

Truall 34 ari në #SHITJE në Preoc

Trualli me sipërfaqe 34 ari ndodhet në Preoc në komunën e Graçanicës, afër ‘Bankës T ...
Trualli me sipërfaqe 34 ari ndodhet në Preoc në komunën e Graçanicës, afër ‘Bankës TEB’. Trualli ka fle ...
3,400.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 100m² në #SHITJE në objektin e Nartel ...

Lokali gjendet në lagjen Emshir, në objektin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Nartel ...
Lokali gjendet në lagjen Emshir, në objektin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Nartel Exin’, afër Stacionit të ...
1 100.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 87.1m² në #SHITJE në Emshir

Banesa me sipërfaqe 87.1m² ndodhet në Emshir, në kompleksin Riera të ndërtuar nga Lesna. B ...
Banesa me sipërfaqe 87.1m² ndodhet në Emshir, në kompleksin Riera të ndërtuar nga Lesna. Banesa është tërësisht fun ...
2 1.5 87.10 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 86 ari në #SHITJE në Preoc

Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, afër ‘Hotel Emerald’. Trualli ka fletë p ...
Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, afër ‘Hotel Emerald’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastruktu ...
8,600.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 30 ari në #SHITJE në Novobërdë

Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Tru ...
Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i përshtatshëm ...
3,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 30 ari në #SHITJE në Novobërdë

Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Tru ...
Trualli ndodhet në Izvor, në Komunën e Novobërdës. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i përshtatshëm ...
3,000.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 170m² në #SHITJE në Veternik

Shtëpia me sipërfaqe 170m² dhe 2.02 ari truall ndodhet në Veternik, afër Rezonancës. Shtëp ...
Shtëpia me sipërfaqe 170m² dhe 2.02 ari truall ndodhet në Veternik, afër Rezonancës. Shtëpitë është tërësisht e re ...
2 2 170.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Lokalet 147.25m² në #SHITJE në “NARTEL...

Lokalet gjenden në qendrën tregtare Nartel Center në qendër të Prishtinës. Ndodhen në një ...
Lokalet gjenden në qendrën tregtare Nartel Center në qendër të Prishtinës. Ndodhen në një ambient shumë të përshtat ...
147.25 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 87.4m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxhe...

Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në kompleksin Kulla Rozë. B ...
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në kompleksin Kulla Rozë. Banesa ndodhet në një loka ...
2 1 87.40 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 114.8m² në #SHITJE në ‘Prishtina Prem...

Banesa ndodhet në kompleksin ‘Prishtina Premium Residence’, në lagjen Prishtina e Re. Komp ...
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Prishtina Premium Residence’, në lagjen Prishtina e Re. Kompleksi ka një vendndodhje ...
2 1 114.80 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings