click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Dardani

Banesa
Me qira

Banesë 68m² neto me #QIRA në Dardani

400 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani. Është tërësisht e re, funksionale dhe e ...
Banesa me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani. Është tërësisht e re, funksionale dhe e mobiluar. Sistemin e ngro ...
2 1 68.00 m2detajet
Zyre
Me qira

Zyre 184m² me #QIRA në Dardani

1,200 € / muaji
Zyra me sipërfaqe 184m² ndodhet në Dardani, tek Kroi i Bardhë. Është e orientuar në Perënd ...
Zyra me sipërfaqe 184m² ndodhet në Dardani, tek Kroi i Bardhë. Është e orientuar në Perëndim. Sistemin e ngrohjes e ...
2 184.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 90m² me #QIRA në Dardani

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 90m² neto ndodhet në Dardani, afër Sach Caffe. Është tërësisht e re, f ...
Banesa me sipërfaqe 90m² neto ndodhet në Dardani, afër Sach Caffe. Është tërësisht e re, funksionale dhe e mobiluar ...
2 1 90.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 68m² neto me #QIRA në Dardani

420 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani. Është tërësisht e re, funksionale dhe e ...
Banesa me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani. Është tërësisht e re, funksionale dhe e mobiluar në mënyrë modern ...
1 1 68.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 68m² me #QIRA në Dardani

320 € / muaji
Banesa – Zyra me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani, afër Bast-Trade. Banesa posedon t ...
Banesa – Zyra me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani, afër Bast-Trade. Banesa posedon tri hapësirë pune, një kuz ...
1 68.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 100m² me #QIRA në Dardani

1,600 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 100m² neto ndodhet në Dardani. Lokali posedon një hapësirë të madhe pu ...
Lokali me sipërfaqe 100m² neto ndodhet në Dardani. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune, dy hapësira më të vog ...
1 100.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 36m² me #QIRA në Dardani

Banesa – Zyra me sipërfaqe 36m² neto ndodhet në Dardani, afër Bill Clinton. Banesa p ...
Banesa – Zyra me sipërfaqe 36m² neto ndodhet në Dardani, afër Bill Clinton. Banesa posedon një hapësirë pune, ...
1 36.00 m2detajet
Shtëpi
Me qira

Shtëpi 120m² me #QIRA në Dardani

400 € / muaji
Shtëpia me sipërfaqe 120m² ndodhet në Dardani. Shtëpia është tërësisht funksionale dhe e p ...
Shtëpia me sipërfaqe 120m² ndodhet në Dardani. Shtëpia është tërësisht funksionale dhe e përbërë nga pesë hapësira ...
1 120.00 m2detajet
Zyre
Me qira

Zyre 84m² neto me #QIRA në Dardani

900 €
Zyra me sipërfaqe 84m² neto ndodhet në Dardani, tek Bill Clinton. Banesa posedon tri hapës ...
Zyra me sipërfaqe 84m² neto ndodhet në Dardani, tek Bill Clinton. Banesa posedon tri hapësira pune, kuzhinë, një ba ...
1 84.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 79m² neto në #SHITJE në Dardani

160,000 €
Banesa me sipërfaqe 79m² neto ndodhet në Dardani, mbi pllatonë e Kurrizit. Banesa është e ...
Banesa me sipërfaqe 79m² neto ndodhet në Dardani, mbi pllatonë e Kurrizit. Banesa është e pajisur me fletë posedues ...
2 1 79.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Kat Shtëpie 140m² me #QIRA në Dardani

600 € / muaji
Kati i shtëpisë me sipërfaqe 140m² ndodhet në Dardani, afër Stepia D’Ara. Kati ka hyrjen e ...
Kati i shtëpisë me sipërfaqe 140m² ndodhet në Dardani, afër Stepia D’Ara. Kati ka hyrjen e veçantë, është tërësisht ...
4 2 140.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 60m² në #SHITJE në Dardani

140,000 €
Banesa me sipërfaqe 60m² neto ndodhet në Dardani, afër Postës. Banesa është tërësisht funk ...
Banesa me sipërfaqe 60m² neto ndodhet në Dardani, afër Postës. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mobiluar. S ...
1 1 60.00 m2detajet

Compare Listings