click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Rruga B

Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 102m² me #QIRA në Rrugën...

550 € / muaji
Banesa ndodhet në Rrugën B, në kompleksin e KAWA Group. Banesa ka sistemin e ngrohjes me T ...
Banesa ndodhet në Rrugën B, në kompleksin e KAWA Group. Banesa ka sistemin e ngrohjes me Termokos dhe posedon ashen ...
1 102.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal – Zyre 130m² në #SHITJE te Rruga...

156,000 €
Lokali ndodhet në Rrugën B, mbrapa Royal Mall-it, në kompleksin e ‘Alko Impex’ ...
Lokali ndodhet në Rrugën B, mbrapa Royal Mall-it, në kompleksin e ‘Alko Impex’. Lokali posedon nje hapë ...
1 130.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë – Zyre 65m² me #QIRA te Rruga B

300 € / muaji
Banesa ndodhet te Rruga B, afër ‘Sarajeva Steak House’. Ndodhet në një lokacion shumë të f ...
Banesa ndodhet te Rruga B, afër ‘Sarajeva Steak House’. Ndodhet në një lokacion shumë të frekuentuar dhe është e pë ...
1 65.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 110m² me #QIRA në Rrugën...

800 €
Zyrja ndodhet te Rruga B, afër ‘Friends Avenue’. Zyrja posedon sistemin e ngro ...
Zyrja ndodhet te Rruga B, afër ‘Friends Avenue’. Zyrja posedon sistemin e ngrohjes me Termokos dhe 2 kl ...
2 110.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 90m² me #QIRA në Rrugën B

400 € / muaji
Banesa ndodhet në Rrugën B. Ndodhet në lagje të përshtatshme për banim. Është e mobiluar n ...
Banesa ndodhet në Rrugën B. Ndodhet në lagje të përshtatshme për banim. Është e mobiluar në tërësi me mobilje të re ...
2 1 90.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal – Zyre 500m² me #QIRA në Rrugën ...

7,500 €
Lokali ndodhet në Rrugën B, afër Maxi 24. Ndodhet në një lokacion tejet të përshtatshëm pë ...
Lokali ndodhet në Rrugën B, afër Maxi 24. Ndodhet në një lokacion tejet të përshtatshëm për zhvillime të veprimtari ...
1 500.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesa 60m² me #QIRA në Rrugën B

350 €
Banesa ndodhet në Rrugën B, në objektin e ‘Kawa Group’. Ndodhet në lagje të pë ...
Banesa ndodhet në Rrugën B, në objektin e ‘Kawa Group’. Ndodhet në lagje të përshtatshme për banim. Ësh ...
1 1 60.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesa – Zyre 93m² me #QIRA në Rrugën ...

550 €
Banesa ndodhet tek objektet e Royal, afër ‘Viva Fresh’. Ndodhet në një lokacio ...
Banesa ndodhet tek objektet e Royal, afër ‘Viva Fresh’. Ndodhet në një lokacion shumë të frekuentuar dh ...
1 93.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 108m² në #SHITJE në Rrugën B

3,100 € / m²
Lokali ndodhet në katin e parë të ndërtesës si dhe ndodhet në një lokacion të përshtatshëm ...
Lokali ndodhet në katin e parë të ndërtesës si dhe ndodhet në një lokacion të përshtatshëm dhe shumë të frekuentuar ...
1 108.00 m2detajet
Banesa
E shitur

Banesa 94m² në #SHITJE në Rrugën B

980 € / m²
Banesa ndodhet në objektin ‘Troja Residence’ nga kompania M&N. Banesa ka n ...
Banesa ndodhet në objektin ‘Troja Residence’ nga kompania M&N. Banesa ka një lokacion shumë të përs ...
2 1 94.00 m2detajet
Banesa
E shitur

Banesa 110m² në #SHITJE në Rrugën B

980 € / m²
Banesa ndodhet në objektin ‘Troja Residence’ nga kompania M&N. Banesa ka n ...
Banesa ndodhet në objektin ‘Troja Residence’ nga kompania M&N. Banesa ka një lokacion shumë të përs ...
3 2 110.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings