click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Graçanicë

Troje
Në shitje

Truall 1.07 Hektar në #SHITJE në Livagjë

1,800 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, në Komunën e Graçanicës. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të s ...
Trualli ndodhet në Livagjë, në Komunën e Graçanicës. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën kryesore ...
10,700 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 76 ari në #SHITJE në Preoc

5,500 € / ari
Trualli ndodhet në Preoc, tek lagjja ‘Marigona Residence’. Ka fletë poseduese, infrastrukt ...
Trualli ndodhet në Preoc, tek lagjja ‘Marigona Residence’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, ...
7,600 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 €
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 €
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 10 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje p ...
Trualli me sipërfaqe prej 10 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë ...
1,000 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 94.5 ari në #SHITJE në Gushtericë të ...

Trualli me sipërfaqe prej 94.5 ari ndodhet në Gushtericë të Ulët në Komunë të Graçanicës. ...
Trualli me sipërfaqe prej 94.5 ari ndodhet në Gushtericë të Ulët në Komunë të Graçanicës. Ka fletë poseduese, infra ...
9,200 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings