click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Rruga C

Banesa
Me qira

Banesë 90m² me #QIRA në Rrugën C

490 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e Euro Abi. Banesa është tërësis ...
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e Euro Abi. Banesa është tërësisht e re dhe e mobiluar. P ...
2 1 90.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 75m² në #SHITJE në Rrugën C

98,500 €
Banesa me sipërfaqe 75m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e Alko Group. Banesa e orientuar ...
Banesa me sipërfaqe 75m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e Alko Group. Banesa e orientuar në lindje, është tërësis ...
2 1 75.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 85m² me #QIRA te Rruga C

350 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 85m² ndodhet te Rruga C, në objektin e BS Group. Banesa është tërësish ...
Banesa me sipërfaqe 85m² ndodhet te Rruga C, në objektin e BS Group. Banesa është tërësisht e re, funksionale dhe e ...
2 1 85.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 120m² me #QIRA në Rrugën C

1,000 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 120m² ndodhet në Rrugën C, në kompleksin e ndërtuar nga Alko Group. Ba ...
Banesa me sipërfaqe 120m² ndodhet në Rrugën C, në kompleksin e ndërtuar nga Alko Group. Banesa është e mobiluar me ...
3 2 120.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 87m² me #QIRA në Rrugën C

450 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 87m² ndodhet në Rrugën C, tek objekti i Kawa Group. Banesa është tërës ...
Banesa me sipërfaqe 87m² ndodhet në Rrugën C, tek objekti i Kawa Group. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mo ...
2 1 87.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 83m² neto në #SHITJE te Rruga C

​Banesa me sipërfaqe 83m² neto ndodhet te Rruga C, në objektin e ndertuar nga Tregtia. Ban ...
​Banesa me sipërfaqe 83m² neto ndodhet te Rruga C, në objektin e ndertuar nga Tregtia. Banesa ka sistemin e ngrohje ...
2 2 83.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa në #SHITJE në Rrugën C

1,200 € / m²
Banesat me sipërfaqe të ndryshme ndodhen në Rrugën C, në rrugën Shaqir Ingrishta, ndërtim ...
Banesat me sipërfaqe të ndryshme ndodhen në Rrugën C, në rrugën Shaqir Ingrishta, ndërtim i Mendi Sh.p.k. Disa nga ...
Lokal
Në shitje

Lokal 195m² në #SHITJE në Rrugën C

3,700 € / m²
Ofrohet për shitje lokali me sipërfaqe 195m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrugën C, Pris ...
Ofrohet për shitje lokali me sipërfaqe 195m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrugën C, Prishtinë. Fros Living është ...
2 195.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 77m² me #QIRA në Rrugën C

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 77m² ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërësisht funksionale ...
Banesa me sipërfaqe 77m² ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërësisht funksionale. Sistemin e ngrohjes e k ...
2 1 77.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Penthouse 175m² + 88.9m² me #QIRA te Rruga C

1,000 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 175m² dhe 88.9m² terasë ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është të ...
Banesa me sipërfaqe 175m² dhe 88.9m² terasë ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërësisht funksionale, sist ...
3 2 263.90 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Me qira

Penthouse – Zyre 145m² + 60m² me #QIRA...

900 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 145m² dhe 60m² terasë ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërë ...
Banesa me sipërfaqe 145m² dhe 60m² terasë ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërësisht funksionale, sistem ...
3 2 205.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë – Penthouse 67m² + 24m² në #SHI...

95,000 €
​Banesa me sipërfaqe 67m² neto dhe 24m² terasë ndodhet në rrugën C, në objektin e ndertuar ...
​Banesa me sipërfaqe 67m² neto dhe 24m² terasë ndodhet në rrugën C, në objektin e ndertuar nga Tregtia. Banesa ka s ...
2 1 67.00 m2detajet

Compare Listings