click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Mati 1

Banesa
Me qira

Banesë 85m² me #QIRA në Mati 1

370 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 85m² ndodhet te Mati 1, afër Maxi 24. Banesa është tërësisht funksiona ...
Banesa me sipërfaqe 85m² ndodhet te Mati 1, afër Maxi 24. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mobiluar. Sistem ...
2 1 85.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 138m² me #QIRA te Mati 1

550 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 138m² ndodhet te Mati 1, në objektin e Green Emerald. Banesa është tër ...
Banesa me sipërfaqe 138m² ndodhet te Mati 1, në objektin e Green Emerald. Banesa është tërësisht e re dhe e mobilua ...
3 2 138.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 114.03m² në #SHITJE në Mati 1

114,000 €
Banesa me sipërfaqe 114.03m² ndodhet në Mati 1, ndërtim i Vëllëzërit Asllani, në kompleksi ...
Banesa me sipërfaqe 114.03m² ndodhet në Mati 1, ndërtim i Vëllëzërit Asllani, në kompleksin Residenca 4. Ndërtesa k ...
3 1 114.03 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 65m² me #QIRA në Mati 1

330 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 65m² ndodhet në Mati 1, në rrugën Muharrem Fejza, në objektin e Valoni ...
Banesa me sipërfaqe 65m² ndodhet në Mati 1, në rrugën Muharrem Fejza, në objektin e Valoni Company. Banesa është të ...
1 1 65.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 90m² me #QIRA në Mati 1

400 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në Mati 1, në rrugën Muharrem Fejza, në objektin e Valoni ...
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në Mati 1, në rrugën Muharrem Fejza, në objektin e Valoni Company. Banesa është të ...
2 1 90.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 87m² me #QIRA në Mati 1

400 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 87m² ndodhet në Mati 1, në rrugën Muharrem Fejza, në objektin e Valoni ...
Banesa me sipërfaqe 87m² ndodhet në Mati 1, në rrugën Muharrem Fejza, në objektin e Valoni Company. Banesa është të ...
2 1 87.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 71.19m² në #SHITJE në objektin e Narte...

1,800 € / m² + TVSH
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. ...
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. Objekti është i pajisur ...
1 71.19 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 70.68m² në #SHITJE në objektin e Narte...

1,800 € / m² + TVSH
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. ...
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. Objekti është i pajisur ...
1 70.68 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 63.25m² në #SHITJE në objektin e Narte...

1,800 € / m² + TVSH
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. ...
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. Objekti është i pajisur ...
1 63.25 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 39.2m² në #SHITJE në objektin e Nartel...

1,800 € / m² + TVSH
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. ...
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. Objekti është i pajisur ...
1 39.20 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 37.13m² në #SHITJE në objektin e Narte...

1,800 € / m² + TVSH
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. ...
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. Objekti është i pajisur ...
1 37.13 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 29.76m² në #SHITJE në objektin e Narte...

1,800 € / m² + TVSH
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. ...
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. Objekti është i pajisur ...
1 29.76 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings