click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

Properties listed in E mobiluar

Banesa
Në shitje

Banesë 168m² + 80m² në #SHITJE në Emshir

310,000 €
Banesa me sipërfaqe banimi 168m² dhe terasë 80m² ndodhet në kompleksin ‘Aldex’ në Emshir d ...
Banesa me sipërfaqe banimi 168m² dhe terasë 80m² ndodhet në kompleksin ‘Aldex’ në Emshir dhe është e pajisur me fle ...
3 2 248.00 m2details
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 320m² në #SHITJE në Sofali

439,000 €
Shtëpia me sipërfaqe 320m² ndodhet në Sofali, afër parkut të Tokbashqes. Shtëpia është e v ...
Shtëpia me sipërfaqe 320m² ndodhet në Sofali, afër parkut të Tokbashqes. Shtëpia është e vendosur në truall prej 12 ...
5 3 320.00 m2details
Banesa
Në shitje

Banesë 62.5m² në #SHITJE në Emshir

1,300 € / m²
Banesa me sipërfaqe 62.5m² ndodhet në lagjen Emshir, në objektin e ndërtuar nga kompania “ ...
Banesa me sipërfaqe 62.5m² ndodhet në lagjen Emshir, në objektin e ndërtuar nga kompania “Nartel Exin”, afër Stacio ...
1 1 62.50 m2details
Banesa
Me qira

Banesë 25m² me #QIRA në Bregun e Diellit

250 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 25m² ndodhet në Bregun e Diellit, tek Banesat e Bardha. Banesa është t ...
Banesa me sipërfaqe 25m² ndodhet në Bregun e Diellit, tek Banesat e Bardha. Banesa është tërësisht funksionale dhe ...
1 25.00 m2details
Banesa
Në shitje

Banesë 87.1m² në #SHITJE në Emshir

Banesa me sipërfaqe 87.1m² ndodhet në Emshir, në kompleksin Riera të ndërtuar nga Lesna. B ...
Banesa me sipërfaqe 87.1m² ndodhet në Emshir, në kompleksin Riera të ndërtuar nga Lesna. Banesa është tërësisht fun ...
2 1.5 87.10 m2details
Banesa
Me qira

Banesë 62m² me #QIRA në Bregun e Diellit

400 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 62m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër shkollës Ismail Qemali. Banesa ...
Banesa me sipërfaqe 62m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër shkollës Ismail Qemali. Banesa është tërësisht funksiona ...
1 1 62.00 m2details

Banesë 60m² me #QIRA në Dragodan

350 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 60m² ndodhet në lagjen Dragodan, në kompleksin e ACG, afër Mini Max. B ...
Banesa me sipërfaqe 60m² ndodhet në lagjen Dragodan, në kompleksin e ACG, afër Mini Max. Banesa është tërësisht e r ...
1 1 60.00 m2details
Banesa
Në shitje

Banesë 60.3m² në #SHITJE në Emshir

Banesa me sipërfaqe 60.3m² ndodhet në Emshir, në objektin e ndërtuar nga kompania Nartel. ...
Banesa me sipërfaqe 60.3m² ndodhet në Emshir, në objektin e ndërtuar nga kompania Nartel. Banesa është tërësisht fu ...
1 1 60.30 m2details
Shtëpi
Me qira

Shtëpi 174m² me #QIRA në Marigona Residence

1,400 € / muaji
Shtëpia me sipërfaqe 174m² ndodhet në lagjen Marigona Residence. Shtëpia është tërësisht e ...
Shtëpia me sipërfaqe 174m² ndodhet në lagjen Marigona Residence. Shtëpia është tërësisht e mobiluar në mënyrë moder ...
3 2.5 174.00 m2details
Banesa
Me qira

Banesë 106m² me #QIRA në Dukagjini Residence

850 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 106m² ndodhet në Dukagjini Residence, në lagjen Lakrishtë Banesa është ...
Banesa me sipërfaqe 106m² ndodhet në Dukagjini Residence, në lagjen Lakrishtë Banesa është e mobiluar me mobilje te ...
2 1.5 106.00 m2details
Banesa
Me qira

Banesë 82m² me #QIRA te Prishtina e Re

350 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 82m² ndodhet në Prishtina e Re, në objektin e Berisha Group. Banesa ës ...
Banesa me sipërfaqe 82m² ndodhet në Prishtina e Re, në objektin e Berisha Group. Banesa është tërësisht e mobiluar ...
2 1.5 82.00 m2details
Banesa
Me qira

Banesë 40m² me #QIRA në Bregun e Diellit

230 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 40m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Fakultetit Teknik. Banesa është ...
Banesa me sipërfaqe 40m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Fakultetit Teknik. Banesa është tërësisht funksionale. S ...
1 1 40.00 m2details

Compare Listings