click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Bregu i Diellit

Banesa
Në shitje

Banesë 61m² në #SHITJE në Bregun e Diellit

82,000 €
Banesa me sipërfaqe 61m² ndodhet në Bregun e Diellit, tek Banesat e Bardha. Është e orient ...
Banesa me sipërfaqe 61m² ndodhet në Bregun e Diellit, tek Banesat e Bardha. Është e orientuar nga lindja. ​Banesa ë ...
1 1 61.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 88.34m² në #SHITJE në Bregun e Dielli...

125,000 €
Banesa me sipërfaqe 88.34m² ndodhet në Bregun e Diellit, ndërtim i Vëllëzërit Asllani, në ...
Banesa me sipërfaqe 88.34m² ndodhet në Bregun e Diellit, ndërtim i Vëllëzërit Asllani, në kompleksin Residenca 2. N ...
2 1 88.34 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 93m² me #QIRA në Bregun e Diellit

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet në Bregun e Diellit, në objektin e Arcadis. Banesa është ...
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet në Bregun e Diellit, në objektin e Arcadis. Banesa është tërësisht funksionale dhe ...
2 1 93.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 124m² në #SHITJE në Bregun e Diellit

155,000 €
Banesa me sipërfaqe 124m² ndodhet në Bregun e Diellit, në kompleksin e Premtimi Constructi ...
Banesa me sipërfaqe 124m² ndodhet në Bregun e Diellit, në kompleksin e Premtimi Construction. Banesa është tërësish ...
3 2 124.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 58.81m² në #SHITJE në Bregun e Dielli...

Banesa me sipërfaqe 58.8m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Postës. Banesa është tërësish ...
Banesa me sipërfaqe 58.8m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Postës. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mobil ...
1 1 58.81 m2detajet
Banesa
Në shitje

Penthouse 168m² + 90m² në #SHITJE në Bregun ...

270,000 €
Penthouse me sipërfaqe banimi 168m² dhe terasë 90m² ndodhet në Bregun e Diellit. Penthouse ...
Penthouse me sipërfaqe banimi 168m² dhe terasë 90m² ndodhet në Bregun e Diellit. Penthouse është pjesërisht i mobil ...
3 2 258.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 90m² me #QIRA në Bregun e Diellit

600 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 90m² ndodhet në Bregun e Diellit, tek Banesat e Bardha. Sistemin e ngr ...
Lokali me sipërfaqe 90m² ndodhet në Bregun e Diellit, tek Banesat e Bardha. Sistemin e ngrohjes e ka me energji ele ...
1 90.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Garsonjerkë 32m² në #SHITJE në Bregun e Diel...

55,000 €
Garsonjerka me sipërfaqe 32m² ndodhet në Bregun e Diellit. Garsonjerka është komplet e mob ...
Garsonjerka me sipërfaqe 32m² ndodhet në Bregun e Diellit. Garsonjerka është komplet e mobiluar dhe ofron kushte sh ...
1 32.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 53m² neto me #QIRA në Bregun e Dielli...

450 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 53m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Postës. Banesa është tërësisht ...
Banesa me sipërfaqe 53m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Postës. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mobilua ...
1 1 53.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 56m² me #QIRA në Bregun e Diellit

320 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 56m² ndodhet në Bregun e Diellit. Është tërësisht funksionale dhe e mo ...
Banesa me sipërfaqe 56m² ndodhet në Bregun e Diellit. Është tërësisht funksionale dhe e mobiluar. Sistemin e ngrohj ...
1 1 56.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë 87m² me #QIRA në Bregun e Diellit

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 87m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër shkollës ‘Ismail Qemaili& ...
Banesa me sipërfaqe 87m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër shkollës ‘Ismail Qemaili’. Banesa është tërë ...
2 1 87.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 170m² me #QIRA në Bregun e Diellit

700 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 170m² ndodhet në Bregun e Diellit. Është tërësisht funksionale dhe e m ...
Banesa me sipërfaqe 170m² ndodhet në Bregun e Diellit. Është tërësisht funksionale dhe e mobiluar. Sistemin e ngroh ...
4 2 170.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings