click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Veternik

Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 232.63m² në #SHITJE në Veternik

Shtëpia me sipërfaqe 232.63m² dhe 4 ari truall ndodhet në Veternik, në lagjen ‘Lagjj ...
Shtëpia me sipërfaqe 232.63m² dhe 4 ari truall ndodhet në Veternik, në lagjen ‘Lagjja e Artë 2’ e cila ...
4 3 232.63 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 240.8m² për #SHITJE në Veternik

Shtëpia me sipërfaqe 240.8m² ndodhet në lagjen ‘ANA’ në Veternik, afër “ ...
Shtëpia me sipërfaqe 240.8m² ndodhet në lagjen ‘ANA’ në Veternik, afër “Restaurant n’Peshk& ...
5 3 240.80 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 170m² në #SHITJE në Veternik

Shtëpia me sipërfaqe 170m² dhe 2.02 ari truall ndodhet në Veternik, afër Rezonancës. Shtëp ...
Shtëpia me sipërfaqe 170m² dhe 2.02 ari truall ndodhet në Veternik, afër Rezonancës. Shtëpitë është tërësisht e re ...
2 2 170.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Dy shtëpi 225m² për #SHITJE në Veternik

260,000 €
Shtëpitë me sipërfaqe 225m² ndodhen në Veternik, afër Gorenje-s. Shtëpitë janë tërësisht f ...
Shtëpitë me sipërfaqe 225m² ndodhen në Veternik, afër Gorenje-s. Shtëpitë janë tërësisht funksionale. Sistemin e ng ...
3 3 225.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Veternik

150,000 €
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në Veternik, afër Lagjes 038. Trualli është i pajisur m ...
Trualli me sipërfaqe 5 ari ndodhet në Veternik, afër Lagjes 038. Trualli është i pajisur me fletë poseduese, leje n ...
500.00 m2detajet
RH Real Estate
Shtëpi
Me qira

Shtëpi 200m² me #QIRA në Veternik

850 € / muaji
Shtëpia me sipërfaqe 200m² ndodhet në Veternik, afër Grand Store. Shtëpia është tërësisht ...
Shtëpia me sipërfaqe 200m² ndodhet në Veternik, afër Grand Store. Shtëpia është tërësisht funksionale dhe e mobilua ...
3 3 200.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 150m² me #QIRA në Veternik

5 € / m²
Lokali me sipërfaqe 150m² ndodhet në Veternik. Ka mundësi zgjerimi deri në 500m². Lokali p ...
Lokali me sipërfaqe 150m² ndodhet në Veternik. Ka mundësi zgjerimi deri në 500m². Lokali posedon një hapësirë të ma ...
1 150.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 500m² me #QIRA në Veternik

4 € / m²
Lokali me sipërfaqe 500m² ndodhet në Veternik. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune. ...
Lokali me sipërfaqe 500m² ndodhet në Veternik. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune. Është shumë i përshtatshë ...
500.00 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Me qira

Penthouse – Duplex 260m² + 80m² me #QIRA në ...

1,600 € / muaji
Banesa me sipërfaqe banimi 260m² dhe 80m² ndodhet në kompleksin banesor Prime City, ndërtu ...
Banesa me sipërfaqe banimi 260m² dhe 80m² ndodhet në kompleksin banesor Prime City, ndërtuar nga Prime Group Constr ...
3 4 320.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Penthouse – Duplex 260m² + 60m² në #SH...

555,000 €
Banesa me sipërfaqe banimi 260m² dhe 80m² ndodhet në kompleksin banesor Prime City, ndërtu ...
Banesa me sipërfaqe banimi 260m² dhe 80m² ndodhet në kompleksin banesor Prime City, ndërtuar nga Prime Group Constr ...
3 4 340.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 91.98m² në #SHITJE në Veternik

1,270 € / m²
Banesa me sipërfaqe 91.98m² ndodhet Veternik, në kompleksin i cili është duke u ndërtuar n ...
Banesa me sipërfaqe 91.98m² ndodhet Veternik, në kompleksin i cili është duke u ndërtuar nga kompania ‘Alb Dizajn’. ...
2 1 91.98 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 420m² në #SHITJE në Veternik

260,000 €
Shtëpia ndodhet në lagjen Veterrnik, mbrapa lagjes 038, e pozicionuar në truall me sipërfa ...
Shtëpia ndodhet në lagjen Veterrnik, mbrapa lagjes 038, e pozicionuar në truall me sipërfaqe 6 Ari. Posedon hapësir ...
5 3 480.00 m2detajet

Compare Listings