click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Ashensorë

Banesa
Në shitje

Banesë 58.81m² në #SHITJE në Bregun e Dielli...

Banesa me sipërfaqe 58.8m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Postës. Banesa është tërësish ...
Banesa me sipërfaqe 58.8m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Postës. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mobil ...
1 1 58.81 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 124.73m² në #SHITJE te Prishtine e Re

950 € / m²
Banesa me sipërfaqe 124.73m² ndodhet te Prishtina e Re, në kompleksin Vera Hill. Banesa ës ...
Banesa me sipërfaqe 124.73m² ndodhet te Prishtina e Re, në kompleksin Vera Hill. Banesa është e orientuar nga lindj ...
3 2 124.73 m2detajet
Banesa
Në shitje

Penthouse 168m² + 90m² në #SHITJE në Bregun ...

270,000 €
Penthouse me sipërfaqe banimi 168m² dhe terasë 90m² ndodhet në Bregun e Diellit. Penthouse ...
Penthouse me sipërfaqe banimi 168m² dhe terasë 90m² ndodhet në Bregun e Diellit. Penthouse është pjesërisht i mobil ...
3 2 258.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 110m² në #SHITJE në Emshir

120,000 €
Banesa me sipërfaqe 110m² ndodhet në Emshir, në kompleksin “Fitorja”. Është e pajisur me f ...
Banesa me sipërfaqe 110m² ndodhet në Emshir, në kompleksin “Fitorja”. Është e pajisur me fletë poseduese. Banesa ës ...
3 1 110.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 60m² në #SHITJE në Dardani

153,000 €
Banesa me sipërfaqe 60m² neto ndodhet në Dardani, afër Postës. Banesa është tërësisht funk ...
Banesa me sipërfaqe 60m² neto ndodhet në Dardani, afër Postës. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mobiluar. S ...
1 1 60.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 77m² me #QIRA në Rrugën C

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 77m² ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërësisht funksionale ...
Banesa me sipërfaqe 77m² ndodhet në Rrugën C, tek Lin Project. Është tërësisht funksionale. Sistemin e ngrohjes e k ...
2 1 77.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 117.45m² në #SHITJE në Dragodan

1,200 € / m²
Banesa me sipërfaqe 117.45m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, ...
Banesa me sipërfaqe 117.45m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’ ...
3 2 117.45 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 94m² në #SHITJE në Dragodan

1,200 € / m²
Banesa me sipërfaqe 94m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ...
Banesa me sipërfaqe 94m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. Ko ...
2 2 94.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 66.71m² në #SHITJE në Dragodan

1,200 € / m²
Banesa me sipërfaqe 66.71m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, a ...
Banesa me sipërfaqe 66.71m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. ...
1 1 66.71 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 80m² me #QIRA te Qafa

420 € / muaji
​Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është t ...
​Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet te Qafa, afër shkollës “Meto Bajraktari”. Banesa është tërësisht e mobiluar dhe f ...
2 2 80.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 61.03m² në #SHITJE në objektin e Nart...

1,500 € / m²
Banesa gjendet në lagjen Emshir, në objektin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Nartel ...
Banesa gjendet në lagjen Emshir, në objektin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Nartel Exin’, afër Stacionit të ...
1 1 61.03 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesa 97m² me #QIRA në Emshir

600 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 97m² ndodhet në Emshir, afër Stacionit të autobusëve. Banesa ka orient ...
Banesa me sipërfaqe 97m² ndodhet në Emshir, afër Stacionit të autobusëve. Banesa ka orientimin jug-perëndim. Banesa ...
2 1 97.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings