Truall 20.7 ari në #SHITJE në Obiliq

6,000 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit
Në shitje

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 22 Nëntor, 2023
  • 2,070.00 m2

Përshkrimi

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 20.7 ari me lokacion në Obiliq.
Trualli ka infrastrukturë të plotë, qasje direkte në rrugë, ujësjellës, kanalizim si dhe lidhje me energji elektrike.
Trualli është shumë i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afariste.
Ka fletë poseduese dhe kontrata e blerjes bëhet te Noteri.

Qyteti:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 24799
Çmimi: 6,000 € / ari
Sipërfaqja: 2,070.00 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë
Leje ndërtimi

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 3.58 Ha në #SHITJE në Obiliq

9,000 € / ari
Kjo pronë me gjatësi 535 metra dhe gjerësi 67 metra, e pajisur me fletë poseduese, është e ...
Kjo pronë me gjatësi 535 metra dhe gjerësi 67 metra, e pajisur me fletë poseduese, është e vendosur përgjatë rrugës ...
35,800.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.96 Hektar në #SHITJE në Mazgit

4,200 € / ari
Trualli me sipërfaqe 1.96 Hektar ndodhet në Mazit, afër ‘Leoni Ranch’. Ka flet ...
Trualli me sipërfaqe 1.96 Hektar ndodhet në Mazit, afër ‘Leoni Ranch’. Ka fletë poseduese dhe infrastru ...
19,600.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.4 Hektar në #SHITJE në Obiliq

4,500 € / ari
Trualli gjendet në Obiliq, afër Korporatës “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasj ...
Trualli gjendet në Obiliq, afër Korporatës “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasje të shpejt në rrugën kry ...
14,000.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings