Truall 1.28 Hektar në #SHITJE në Emshir

Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 30 Gusht, 2022
  • 12,800.00 m2

Përshkrimi

Trualli gjendet në Emshir, afër shkollës ‘7 Marsi’.
Trualli ka pozitë mjaft të mirë dhe ka qasje në rrugën kryesore.
• Ujë, rrymë, kanalizim
• Dokumentacion në rregull
• Fletë poseduese
Trualli është shumë i përshtatshëm për ndërtim të ndonjë lagje.

ID e pronës: 20008
Sipërfaqja: 12,800.00 m2
Veçori tjera
Fletë poseduese

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 51.9 ari në #SHITJE në Llapllasellë

13,500 € / ari
Trualli ndodhet në Llapllasellë në komunën e Graçanicës, afër ‘Gjirafa’. Trualli ka fletë ...
Trualli ndodhet në Llapllasellë në komunën e Graçanicës, afër ‘Gjirafa’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukt ...
5,190.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 7.35 ari në #SHITJE në Sofali

Trualli me sipërfaqe 7.35 ari ndodhet në Sofali, afër ‘Shkollës Normale’ dhe AUK. Trualli ...
Trualli me sipërfaqe 7.35 ari ndodhet në Sofali, afër ‘Shkollës Normale’ dhe AUK. Trualli ka infrastrukturë të plot ...
735.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10.88 ari në #SHITJE në Sofali

Trualli me sipërfaqe 10.88 ari ndodhet në Sofali, afër ‘Shkollës Normale’ dhe ...
Trualli me sipërfaqe 10.88 ari ndodhet në Sofali, afër ‘Shkollës Normale’ dhe AUK. Trualli ka infrastru ...
1,088.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 26.7 ari në #SHITJE në Bërnicë të Epë...

5,300 € / ari
Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 26.7 ari me lokacion në Bërnicë e Epërme, mbrapa & ...
Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 26.7 ari me lokacion në Bërnicë e Epërme, mbrapa ‘Country House’ ...
2,675.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings