click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Properties List – All Properties

Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 1010m² në #SHITJE në Dragodan

750,000 €
Shtëpia me sipërfaqe 720m² ndodhet në Dragodan, afër Qendrës së Shëndetit Familjar. Ka lok ...
Shtëpia me sipërfaqe 720m² ndodhet në Dragodan, afër Qendrës së Shëndetit Familjar. Ka lokacion shumë të përshtatsh ...
10 5 720.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 540m² në #SHITJE në ‘Lagjja e A...

560,000 €
Shtëpia gjendet në lagjen ‘Lagjja e Artë’ në Matiçan, e cila është ndërtuar ng ...
Shtëpia gjendet në lagjen ‘Lagjja e Artë’ në Matiçan, e cila është ndërtuar nga kompania e ndërtimit AR ...
3 2 540.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 422m² në #SHITJE në Mati 2

520,000 €
Ofrohet për shitje shtëpia me sipërfaqe 422m² në Mati 2, e cila ndodhet në afërsi të rreth ...
Ofrohet për shitje shtëpia me sipërfaqe 422m² në Mati 2, e cila ndodhet në afërsi të rrethit të Matiçanit. Shtëpia ...
4 3 422.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi në #SHITJE në Bregun e Diellit

485,000 €
Shtëpia me sipërfaqe neto 171.5m² dhe sipërfaqe tarase neto 61.5m², ndodhet në Bregun e Di ...
Shtëpia me sipërfaqe neto 171.5m² dhe sipërfaqe tarase neto 61.5m², ndodhet në Bregun e Diellit, afër Fakultetit Te ...
3 2 340.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 387.06m² në #SHITJE në Sofali

435,000 €
Shtëpia ndodhet në lagjen ‘Vargu i Blertë’ e cila është duke u ndërtuar nga ko ...
Shtëpia ndodhet në lagjen ‘Vargu i Blertë’ e cila është duke u ndërtuar nga kompania ‘Pozhegu Bro ...
Lokal
Në shitje

Lokal 71m² + 64m² në #SHITJE në Bregun e Die...

400,000 €
Lokali ndodhet në Bregun e Diellit. Është i pajisur me fletë poseduese dhe ka një hapësirë ...
Lokali ndodhet në Bregun e Diellit. Është i pajisur me fletë poseduese dhe ka një hapësirë të madhe për shfrytëzim ...
2 135.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 168m²+80m² në #SHITJE në Emshir

400,000 €
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Aldex’ në Emshir. Ështe e pajisur me fletë posed ...
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Aldex’ në Emshir. Ështe e pajisur me fletë poseduese. Banesa është tërësi ...
3 2 180.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 150.22m² në #SHITJE në Lagjen e Profe...

385,000 €
Shtëpia gjendet në Bregun e Diellit, në Lagjen e Profesorëve dhe ndodhet në 5 ari truall d ...
Shtëpia gjendet në Bregun e Diellit, në Lagjen e Profesorëve dhe ndodhet në 5 ari truall dhe është e pajisur me fle ...
4 2 150.22 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpia 480m² në #SHITJE në Emshir

380,000 €
Shtëpia ndodhet shumë afë shkollës “7 Marsi” dhe “Qendrës së Mjekësisë F ...
Shtëpia ndodhet shumë afë shkollës “7 Marsi” dhe “Qendrës së Mjekësisë Familjare”. Shtëpia ...
4 3 400.00 m2detajet
Shtëpi
E shitur

Shtëpi 174m² + 43m² në #SHITJE në Marigona R...

360,000 €
Shtëpia është e ndërtuar në truall me sipërfaqe prej 3 Ari dhe ka sipërfaqe banimi prej 17 ...
Shtëpia është e ndërtuar në truall me sipërfaqe prej 3 Ari dhe ka sipërfaqe banimi prej 174m² dhe bodrum prej 43m². ...
4 3 174.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 304m² në #SHITJE në Lagjen Qëndresa, ...

360,000 €
Shtëpia me sipërfaqe 304m² ndodhet në Lagjen Qëndresa, në Çagllavicë, e pozicionuar në tru ...
Shtëpia me sipërfaqe 304m² ndodhet në Lagjen Qëndresa, në Çagllavicë, e pozicionuar në truall me sipërfaqe 3.3 Ari. ...
4 2 304.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 4 ari në #SHITJE në Dragodan

360,000 €
Trualli ndodhet në Dragodan dhe është i pajisur me fletë poseduese. Trualli posedon një ha ...
Trualli ndodhet në Dragodan dhe është i pajisur me fletë poseduese. Trualli posedon një hapësirë të shfrytëzueshme, ...
400.00 m2detajet

Compare Listings