click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI
Lokal
Me qira

Lokal 160m² me #QIRA në Dragodan

950 €
Lokali ndodhet në Dragodan, afër ‘Premium Bakery’. Është tërësisht funksional ...
Lokali ndodhet në Dragodan, afër ‘Premium Bakery’. Është tërësisht funksional dhe është shumë i përshta ...
2 160.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 168m² + 200m² terasë me #QIRA në Bregu...

1,700 € / muaji
​Lokali me sipërfaqe 168m² dhe 200m² terasë ndodhet në Bregun e Diellit. ​Të shfrytëzueshm ...
​Lokali me sipërfaqe 168m² dhe 200m² terasë ndodhet në Bregun e Diellit. ​Të shfrytëzueshme ka dy hapësira të mëdha ...
2 368.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 35m² me #QIRA në Bregun E Diellit

350 € / muaji
Lokali ndodhet në kompleksin ‘VA Residence’, ne Bregun e Diellit. Lokali posed ...
Lokali ndodhet në kompleksin ‘VA Residence’, ne Bregun e Diellit. Lokali posedon 1 hapësirë pune dhe nj ...
1 35.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 180m² + 115m² me #QIRA në Bregun e Die...

2,200 € / muaji
​Lokali me sipërfaqe 180m² + 115m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër ‘XhambazëveR ...
​Lokali me sipërfaqe 180m² + 115m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër ‘Xhambazëve’. ​Të shfrytëzueshme k ...
4 295.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 80m² me #QIRA në Mati 1

500 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 80m² ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali posedon 1 hapësirë pune, e cila ...
Lokali me sipërfaqe 80m² ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali posedon 1 hapësirë pune, e cila mund të shfrytëzohet për ...
1 80.00 m2detajet
Lokal
Me qira
Në shitje

Lokal 160m² + 150m² me #QIRA ose në #SHITJE ...

Lokali me sipërfaqe 160m² dhe 150m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 160m² dhe 150m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali posedon 3 hapësirë pune, ...
2 160.00 m2detajet
Lokal
Me qira
Në shitje

Lokal 205m² + 100m² me #QIRA ose në #SHITJE ...

Lokali me sipërfaqe 205m² dhe 100m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 205m² dhe 100m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali posedon 3 hapësirë pune, ...
2 205.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 480m² me #QIRA në kompleksin ‘Ra...

7,200 €
Lokali ndodhet në kompleksin ‘Ramiz Sadiku’. Posedon një hapësirë të madhe të ...
Lokali ndodhet në kompleksin ‘Ramiz Sadiku’. Posedon një hapësirë të madhe të shfrytëzueshme e cila mun ...
1 480.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 370m² me #QIRA te 4 Llullat

2,000 € / muaji
Lokali ndodhet tek 4 Llullat, në afërsi të ‘Mama Mantia’. Është i ndarë në 240 ...
Lokali ndodhet tek 4 Llullat, në afërsi të ‘Mama Mantia’. Është i ndarë në 240m² përdhesë dhe 130m² bod ...
1 370.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 77m² me #QIRA në Mati 1

380 €
Lokali ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali ka çasje të shpejtë në rrugën B, rrugën C si dhe r ...
Lokali ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali ka çasje të shpejtë në rrugën B, rrugën C si dhe rrugën ‘Muharrem Fej ...
1 77.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 65m² me #QIRA në Emshir

850 €
Lokali ndodhet në lagjen Emshir. Lokali posedon një hapësirë pune. Ka qenë i shfrytëzuar p ...
Lokali ndodhet në lagjen Emshir. Lokali posedon një hapësirë pune. Ka qenë i shfrytëzuar për gastronomi, ku është s ...
65.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 75m² me #QIRA në Rrugën C

450 €
Lokali ndodhet në objektet e Scandinavian Construction, Rruga C. Lokali e ka sistemin e ng ...
Lokali ndodhet në objektet e Scandinavian Construction, Rruga C. Lokali e ka sistemin e ngrohjes me energji elektri ...
1 75.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings