click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

Properties listed in Qendër

Banesa
Në shitje

Banesë – Lokal 65m² në #SHITJE në Qend...

Banesa – Lokali me sipërfaqe 65m² ndodhet në Qendër, afër “Kino ABC”, në ...
Banesa – Lokali me sipërfaqe 65m² ndodhet në Qendër, afër “Kino ABC”, në një nga pjesët më të fre ...
65.00 m2details
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 32m² me #QIRA në Qendër

320 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 32m² ndodhet në Qendër, afër sheshit Nëna Terezë. Banesa është tërësis ...
Banesa me sipërfaqe 32m² ndodhet në Qendër, afër sheshit Nëna Terezë. Banesa është tërësisht funksionale dhe sistem ...
1 32.00 m2details
Lokal
Me qira

Lokal 120m² me #QIRA në Qendër

Lokali me sipërfaqe 120m² ndodhet në Qendër, në rrugën “Rexhep Luci”, në afërs ...
Lokali me sipërfaqe 120m² ndodhet në Qendër, në rrugën “Rexhep Luci”, në afërsi të “Kino ABC̶ ...
1 120.00 m2details
Banesa
Në shitje

Banesë 80m² në #SHITJE në Qendër

200,000 €
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Qendër, afër Dormeo Home. Banesa është tërësisht e ren ...
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Qendër, afër Dormeo Home. Banesa është tërësisht e renovuar dhe e mobiluar. Ësh ...
2 1 80.00 m2details
Banesa
Në shitje

Banesë 85m² me #QIRA në Qendër

350 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 85m² ndodhet në Qendër, afër gjimnazit “Sami Frashëri”. Ba ...
Banesa me sipërfaqe 85m² ndodhet në Qendër, afër gjimnazit “Sami Frashëri”. Banesa është tërësisht e mo ...
2 1 85.00 m2details
Shtëpi
Me qira

Shtëpi 85m² me #QIRA në Qendër

350 € / muaji
Shtëpia me sipërfaqe 85m² ndodhet në Qendër, afër Soma Book Station. Shtëpia është tërësis ...
Shtëpia me sipërfaqe 85m² ndodhet në Qendër, afër Soma Book Station. Shtëpia është tërësisht e mobiluar dhe funksio ...
2 1 85.00 m2details
Banesa
Me qira

Banesë 62m² me #QIRA në Qendër

550 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 62m² ndodhet në Qendër, në Sheshin Zahir Pajaziti. Banesa ka sistemin ...
Banesa me sipërfaqe 62m² ndodhet në Qendër, në Sheshin Zahir Pajaziti. Banesa ka sistemin e ngrohjes me Termokos. K ...
1 1 62.00 m2details
Banesa
Me qira

Banesë 80m² me #QIRA në Qendër

1,000 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 80m² me ndodhet në Qendër në Sheshin Nëna Terezë. Banesa është tërësis ...
Banesa me sipërfaqe 80m² me ndodhet në Qendër në Sheshin Nëna Terezë. Banesa është tërësisht e mobiluar në mënyrë m ...
2 1 80.00 m2details
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 80m² me #QIRA në Shesh

900 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Shesh. Banesa ka sistemin e ngrohjes me Termokos. Ka h ...
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Shesh. Banesa ka sistemin e ngrohjes me Termokos. Ka hapësira parkingu për klie ...
1 80.00 m2details
RH Real Estate
Banesa
Me qira

Banesë 65m² me #QIRA në Qendër

Banesa me sipërfaqe 65m² ndodhet në Qendër, afër Katedrales. Banesa është tërësisht funksi ...
Banesa me sipërfaqe 65m² ndodhet në Qendër, afër Katedrales. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mobiluar. Sis ...
1 1 65.00 m2details
RH Real Estate
Lokal
Me qira

Lokal 150m² me #QIRA në Qendër

500 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 150m² ndodhet në Qendër, në rrugën ‘Tringë Smajli’, mbrapa ...
Lokali me sipërfaqe 150m² ndodhet në Qendër, në rrugën ‘Tringë Smajli’, mbrapa Hotel Sirius. Lokali pos ...
RH Real Estate
Banesa
Me qira

Banesë 90m² me #QIRA në Qendër

550 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në Qendër, afër Hotel Grand. Banesa është tërësisht funks ...
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në Qendër, afër Hotel Grand. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mobiluar në ...
2 1 90.00 m2details

Compare Listings