click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI
Lokal
Me qira

Lokal 104m² me #QIRA në Rrugën B

1,100 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 104m² ndodhet Rrugën B, afër ‘Sarajeva Steak House’. Lokali posedon nj ...
Lokali me sipërfaqe 104m² ndodhet Rrugën B, afër ‘Sarajeva Steak House’. Lokali posedon një hapësirë të madhe pune, ...
1 104.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 100m² me #QIRA në Qendër

700 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 100m² ndodhet në Qendër, afër shkollës ‘Elena Gjika’. Loka ...
Lokali me sipërfaqe 100m² ndodhet në Qendër, afër shkollës ‘Elena Gjika’. Lokali posedon një hapësirë t ...
2 100.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 100m² me #QIRA në Bregun e Diellit

630 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 100m² ndodhet në lagjen Bregu i Diellit. Lokali posedon katër hapësira ...
Lokali me sipërfaqe 100m² ndodhet në lagjen Bregu i Diellit. Lokali posedon katër hapësira pune, një banjo, një dep ...
1 100.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Lokal 192m² me #QIRA në lagje...

900 € / muaji
Banesa ndodhet në lagjen Bregu i Diellit, në kompleksin e ndërtuar nga kompania ‘VG ...
Banesa ndodhet në lagjen Bregu i Diellit, në kompleksin e ndërtuar nga kompania ‘VG Construction’. Bane ...
3 3 192.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 60m² me #QIRA te Slovenia e Sportit

Lokali me sipërfaqe 60m² ndodhet tek Slovenia e Sportit, në rrugën Rrustem Statovci, 150 m ...
Lokali me sipërfaqe 60m² ndodhet tek Slovenia e Sportit, në rrugën Rrustem Statovci, 150 metra afër Sheshit. Lokali ...
1 60.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 200m² me #QIRA në Qendër

1,400 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 200m² ndodhet në Qendër, në rrugën ‘Nazim Gafurri’. Është ...
Lokali me sipërfaqe 200m² ndodhet në Qendër, në rrugën ‘Nazim Gafurri’. Është tërësisht funksional dhe ...
2 200.00 m2detajet

Lokal 50m² me #QIRA në Lagjen e Muhaxherëve

600 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 50m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve. Lokali posedon një hapësirë pune ...
Lokali me sipërfaqe 50m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve. Lokali posedon një hapësirë pune dhe një tualet. Lokali ë ...
50.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 45m² me #QIRA në Qendër

Lokali me sipërfaqe 45m² ndodhet në Qendër, afër ‘Soma Book Station’. Lokali p ...
Lokali me sipërfaqe 45m² ndodhet në Qendër, afër ‘Soma Book Station’. Lokali posedon një hapësirë pune ...
1 45.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 30.33m² me #QIRA në Dragodan

280 €
Lokali ndodhet në Dragodan, afër Qerdhes ‘Hotel Adria’. Lokali posedon 2 hapësira pune dhe ...
Lokali ndodhet në Dragodan, afër Qerdhes ‘Hotel Adria’. Lokali posedon 2 hapësira pune dhe një tualet. Lokali është ...
1 33.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 30m² me #QIRA në Ulpianë

300 €
Lokali ndodhet në Ulpianë, afër Qerdhes ‘Gëzimi ynë’. Lokali posedon 1 hapësir ...
Lokali ndodhet në Ulpianë, afër Qerdhes ‘Gëzimi ynë’. Lokali posedon 1 hapësirë pune dhe një tualet. Lo ...
30.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 112m² me #QIRA në Rrugën C

​Lokali me sipërfaqe 112m² ndodhet në Rrugën C. ​Të shfrytëzueshme ka në hapësirë të madhe ...
​Lokali me sipërfaqe 112m² ndodhet në Rrugën C. ​Të shfrytëzueshme ka në hapësirë të madhe pune dhe një tualet. Lok ...
1 112.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 810m² me #QIRA në Dragodan

10,500 €
Lokali me sipërfaqe 810m² ndodhet në Dragodan, në kompleksin e Redoni SH.P.K. Lokali është ...
Lokali me sipërfaqe 810m² ndodhet në Dragodan, në kompleksin e Redoni SH.P.K. Lokali është tërësisht funksional dhe ...
2 810.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings