Lokal 70.68m² në #SHITJE në objektin e Nartel Exin, Mati 1

1,800 € / m² + TVSH
Favorite
Rezultatet e kërkimit
Në shitje

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 17 Nëntor, 2023
  • 1 Banjo
  • 70.68 m2

Përshkrimi

Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive.

Objekti është i pajisur në njërën anë me vendparking të jashtëm për klient e në anën tjetër ka hapësirë gjelbëruese (parkun), ofron sigurim fizik dhe sigurim nën mbikqyrjen e kamerave 24h, mirëmbajtje të rregullt të objektit, etj.

Hapësira e lokalit është shumë e përshtatshme për çfarëdo lloj veprimtarie, si, market, zyre, etj. Përparësi tjetër e lokalit është mundësia e modifikimit të lokalit sipas dëshirës dhe kërkesës së klientit si zgjedhja e pllakave, sanitarisë, ndarja e mureve, sistemin e ngrohjes dhe shumë mundësi tjera. Disa nga veqoritë tjera të lokalit: Izolim termik dhe akustik, Dritare me xhama 4 stinorë, Fasadë ventiluse, etj.

*Lokali do të jetë i gatshëm në muajin Mars dhe mund të blihet përmes bankës BKT. Kontrata e blerjes bëhet tek Noteri.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 26540
Çmimi: 1,800 € / m² + TVSH
Sipërfaqja: 70.68 m2
Banjo: 1
Veçori tjera
Hapësira gjelbëruese
Nxehmje me rrymë
Nxehmje ndër dysheme
Parking
Sistem sigurie me kamera

Të ngjajshme

Lokal
Në shitje

Lokal 195m² në #SHITJE në Rrugën C

3,600 € / m²
Ofrohet për shitje lokali me sipërfaqe 195m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrugën C, Pris ...
Ofrohet për shitje lokali me sipërfaqe 195m² në kompleksin ‘Fros Living’ në Rrugën C, Prishtinë. Fros Living është ...
2 195.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 71.19m² në #SHITJE në objektin e Narte...

1,800 € / m² + TVSH
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. ...
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. Objekti është i pajisur ...
1 71.19 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 63.25m² në #SHITJE në objektin e Narte...

1,800 € / m² + TVSH
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. ...
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. Objekti është i pajisur ...
1 63.25 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 39.2m² në #SHITJE në objektin e Nartel...

1,800 € / m² + TVSH
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. ...
Lokali gjendet në kompleksin e ‘Nartel Exin’, në lagjen MATI 1, një lagje tejet atraktive. Objekti është i pajisur ...
1 39.20 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings