click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Ulpianë

Lokal
Në shitje

Lokal 120.25m² në #SHITJE në Ulpianë

2,300 € / m²
Lokali me sipërfaqe 66.78m² dhe bodrum 53.47m² neto ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohje ...
Lokali me sipërfaqe 66.78m² dhe bodrum 53.47m² neto ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokal ...
1 120.25 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 120.25m² me #QIRA në Ulpianë

700 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 66.78m² dhe bodrum 53.47m² neto ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohje ...
Lokali me sipërfaqe 66.78m² dhe bodrum 53.47m² neto ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokal ...
1 120.25 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 45m² me #QIRA në Ulpianë

500 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 45m² ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 45m² ndodhet në Ulpianë. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokali posedon një hapësirë pune ...
1 45.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 50m² me #QIRA në Ulpianë

450 € / muaji
Banesa – Zyre me sipërfaqe 50m² ndodhet në Ulpianë, tek Soliterat. Banesa posedon si ...
Banesa – Zyre me sipërfaqe 50m² ndodhet në Ulpianë, tek Soliterat. Banesa posedon sistemin e ngrohjes me Term ...
1 50.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 50m² me #QIRA në Ulpianë

400 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 50m² ndodhet në Ulpianë Banesa është tërësisht e re, funksionale dhe e ...
Banesa me sipërfaqe 50m² ndodhet në Ulpianë Banesa është tërësisht e re, funksionale dhe e mobiluar në mënyrë moder ...
1 1 50.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 56m² në #SHITJE në Ulpianë

95,000 €
Banesa me sipërfaqe 56m² ndodhet në Ulpianë, tek Soliterat. Banesa është e pajisur me flet ...
Banesa me sipërfaqe 56m² ndodhet në Ulpianë, tek Soliterat. Banesa është e pajisur me fletë poseduese, posedon sist ...
1 56.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 56m² në #SHITJE në Ulpianë

90,000 €
Banesa me sipërfaqe 56m² ndodhet në Ulpianë, tek Soliterat. Banesa është e pajisur me flet ...
Banesa me sipërfaqe 56m² ndodhet në Ulpianë, tek Soliterat. Banesa është e pajisur me fletë poseduese, posedon sist ...
1 1 56.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 70m² me #QIRA në Ulpianë

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 70m² ndodhet në Ulpianë, përballë shkollës fillore Hasan Prishtina. Ba ...
Banesa me sipërfaqe 70m² ndodhet në Ulpianë, përballë shkollës fillore Hasan Prishtina. Banesa është tërësisht e re ...
2 1 70.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 118m² me #QIRA në Ulpianë

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 118m² ndodhet në Ulpianë, tek Beni Dona. Banesa është tërësisht funksi ...
Banesa me sipërfaqe 118m² ndodhet në Ulpianë, tek Beni Dona. Banesa është tërësisht funksionale dhe e mobiluar. Sis ...
2 1 118.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 31m² me #QIRA në Ulpianë

300 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 31m² ndodhet në Ulpianë, tek Lesna. Sistemin e ngrohjes e ka me Termok ...
Lokali me sipërfaqe 31m² ndodhet në Ulpianë, tek Lesna. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Lokali posedon një ha ...
1 31.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 40m² me #QIRA në Ulpianë

300 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 40m² ndodhet në Ulpianë, tek Lesna. Lokali posedon një hapësirë pune d ...
Lokali me sipërfaqe 40m² ndodhet në Ulpianë, tek Lesna. Lokali posedon një hapësirë pune dhe një tualet. Posedon dh ...
1 40.00 m2detajet
Shtëpi
Me qira

Shtëpi 120m² me #QIRA në Ulpianë

750 € / muaji
Shtëpia me sipërfaqe 120m² ndodhet në Ulpianë. Është e orinetuar në Lindje – Perëndi ...
Shtëpia me sipërfaqe 120m² ndodhet në Ulpianë. Është e orinetuar në Lindje – Perëndim. Është tërësisht funksi ...
3 1 120.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings