click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Nxehmje me Termokos

Banesa
Në shitje

Banesë 63.08m² në SHITJE në Ulpianë

Banesa me sipërfaqe 63.08m² ndodhet në Ulpianë. Banesa është e pajisur me fletë poseduese, ...
Banesa me sipërfaqe 63.08m² ndodhet në Ulpianë. Banesa është e pajisur me fletë poseduese, posedon sistemin e ngroh ...
2 1 63.08 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 54m² me #QIRA në Emshir

320 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 54m² ndodhet në objektin e ndërtuar nga kompania ‘Lesna’, në Emshir af ...
Banesa me sipërfaqe 54m² ndodhet në objektin e ndërtuar nga kompania ‘Lesna’, në Emshir afër Tirana Lab. Banesa ësh ...
1 1 54.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 55m² me #QIRA në Bregun e Diellit

600 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 55m² ndodhet në Bregun e Diellit. Është tërësisht e re, funksionale dh ...
Banesa me sipërfaqe 55m² ndodhet në Bregun e Diellit. Është tërësisht e re, funksionale dhe e mobiluar në mënyrë mo ...
1 1 55.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 80m² me #QIRA në Lakrishtë

400 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Lakrishtë, tek objektet e Tregtisë. Banesa është tërës ...
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Lakrishtë, tek objektet e Tregtisë. Banesa është tërësisht e re, funksionale dh ...
2 1 80.00 m2detajet
Zyre
Me qira

Zyre 184m² me #QIRA në Dardani

1,200 € / muaji
Zyra me sipërfaqe 184m² ndodhet në Dardani, tek Kroi i Bardhë. Është e orientuar në Perënd ...
Zyra me sipërfaqe 184m² ndodhet në Dardani, tek Kroi i Bardhë. Është e orientuar në Perëndim. Sistemin e ngrohjes e ...
2 184.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 45m² në #SHITJE në Ulpianë

85,000 €
Banesa me sipërfaqe 45m² ndodhet në Ulpianë, afër shkollës “Hasan Prishtina”. ...
Banesa me sipërfaqe 45m² ndodhet në Ulpianë, afër shkollës “Hasan Prishtina”. Banesa është e pajisur me ...
1 1 45.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 90m² me #QIRA në Dardani

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 90m² neto ndodhet në Dardani, afër Sach Caffe. Është tërësisht e re, f ...
Banesa me sipërfaqe 90m² neto ndodhet në Dardani, afër Sach Caffe. Është tërësisht e re, funksionale dhe e mobiluar ...
2 1 90.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 68m² neto me #QIRA në Dardani

420 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani. Është tërësisht e re, funksionale dhe e ...
Banesa me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani. Është tërësisht e re, funksionale dhe e mobiluar në mënyrë modern ...
1 1 68.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 60m² me #QIRA në Ulpianë

Banesa me sipërfaqe 60m² ndodhet në Ulpianë Banesa është e mobiluar dhe funksionale. Siste ...
Banesa me sipërfaqe 60m² ndodhet në Ulpianë Banesa është e mobiluar dhe funksionale. Sistemin e ngrohjes e ka me Te ...
1 1 60.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 68m² me #QIRA në Dardani

320 € / muaji
Banesa – Zyra me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani, afër Bast-Trade. Banesa posedon t ...
Banesa – Zyra me sipërfaqe 68m² neto ndodhet në Dardani, afër Bast-Trade. Banesa posedon tri hapësirë pune, një kuz ...
1 68.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 90m² me #QIRA në Bregun e Diellit

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Qendrës Tregtare. Është tërësis ...
Banesa me sipërfaqe 90m² ndodhet në Bregun e Diellit, afër Qendrës Tregtare. Është tërësisht funksionale dhe e mobi ...
2 1 90.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 100m² neto me #QIRA në B...

1,500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 100m² neto ndodhet në Bregun e Diellit. Banesa është tërësisht funksio ...
Banesa me sipërfaqe 100m² neto ndodhet në Bregun e Diellit. Banesa është tërësisht funksionale. Sistemin e ngrohjes ...
1 100.00 m2detajet

Compare Listings