click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Lakrishtë

Lokal
Me qira

Lokal 151.4m² me #QIRA në Dukagjini Residenc...

15 € / m²
Lokali ndodhet në objektin ‘Dukagjini Residence’ në lagjen Lakrishtë. Lokali p ...
Lokali ndodhet në objektin ‘Dukagjini Residence’ në lagjen Lakrishtë. Lokali posedon një hapësirë të ma ...
100 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesa 85m² me #QIRA në Lakrishtë

300 € / muaji
Banesa ndodhet në objektin afër ProCredit Bankës. Banesa është komplet e mobiluar dhe ofro ...
Banesa ndodhet në objektin afër ProCredit Bankës. Banesa është komplet e mobiluar dhe ofron kushte mjaft të mira pë ...
2 1 85 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë-Zyre 106m² me #QIRA në objektin ̶...

650 € / muaji
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izol ...
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izolim zanor që e ndalojnë zh ...
2 1 106 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë-Zyre 100m² me #QIRA në objektin ̶...

580 € / muaji
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izol ...
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izolim zanor që e ndalojnë zh ...
2 2 100 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 400m² me #QIRA në Lakrishtë

1,500 €
Lokali gjendet afër Pro Credit Bankës, ka sistem alarmi, sistem të ngrohjes me rrymë, dhe ...
Lokali gjendet afër Pro Credit Bankës, ka sistem alarmi, sistem të ngrohjes me rrymë, dhe ofron parking të mjaftues ...
3 400 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë-Duplex 188m² me #QIRA në objektin ...

1,700 € / muaji
Duplexi ofron rehatinë që çdo familje dëshiron. Banesa është e mobiluar me një stil mjaft ...
Duplexi ofron rehatinë që çdo familje dëshiron. Banesa është e mobiluar me një stil mjaft unik, me mobilje tejet të ...
4 4 188 m2detajet
Banesa
E shitur

Banesa 131.38m² në #SHITJE në objektin ̶...

1,250 €
Banesa ofron rehatinë që çdo familje dëshiron. Është e sapo përfunduar dhe ka ballkonin më ...
Banesa ofron rehatinë që çdo familje dëshiron. Është e sapo përfunduar dhe ka ballkonin më të madh nga të gjitha ba ...
3 2 131 m2detajet
Banesa
E shitur

Banesa 75.47m² në #SHITJE në objektin “...

1,250 €
Banesa është e sapo përfunduar dhe hapësirat luksoze që ofron e bëjnë një banesë shumë fun ...
Banesa është e sapo përfunduar dhe hapësirat luksoze që ofron e bëjnë një banesë shumë funksionale dhe praktike. Ka ...
1 1 75 m2detajet
Banesa
E shitur

Banesa 123.61m² në #SHITJE në objektin “Duka...

1,350 € / m²
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izol ...
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izolim zanor që e ndalojnë zh ...
3 2 124 m2detajet
Banesa
E shitur

Banesa 96.19m² në #SHITJE në objektin “Dukag...

1,350 € / m²
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izol ...
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izolim zanor që e ndalojnë zh ...
2 2 96 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë-Duplex 188m² në #SHITJE në objektin &...

300,000 €
Duplexi ofron rehatinë që çdo familje dëshiron. Banesa është e mobiluar me një stil mjaft ...
Duplexi ofron rehatinë që çdo familje dëshiron. Banesa është e mobiluar me një stil mjaft unik, me mobilje tejet të ...
4 4 188 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesa 127.29m² me #QIRA në Dukagjini Reside...

550 € / muaji
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izol ...
Karakteristikat e banesës janë: mure të trashësisë cca 12cm me pllakë të dyfishtë dhe izolim akustik që e ndalojnë ...
3 3 127 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings