Truall 3.58 Ha në #SHITJE në Obiliq

9,000 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 19 Korrik, 2023
  • 35,800.00 m2

Përshkrimi

Kjo pronë me gjatësi 535 metra dhe gjerësi 67 metra, e pajisur me fletë poseduese, është e vendosur përgjatë rrugës kryesore, duke e bërë atë një vend ideal për qëllime të ndryshme industriale. Pozicioni strategjik i truallit siguron lidhje të përshtatshme transporti, duke lejuar lëvizjen efikase të mallrave dhe materialeve.
Me një infrastrukturë plotësisht të zhvilluar, duke përfshirë ujin, energjinë elektrike dhe kanalizimin, kjo tokë është gati për të akomoduar ndërmarrjet industriale. Sipërfaqja e madhe e truallit ofron hapësirë të bollshme për ndërtimin e objekteve në shkallë të gjerë, duke e bërë atë veçanërisht të përshtatshme për veprimtari të ndryshme si fabrika të prodhimit, depo, sallë dasmash, pompë e derivateve, e shumë veprimtari të tjera. Investimi në këtë tokë paraqet një mundësi unike për të krijuar ose zgjeruar praninë tuaj industriale në një zonë dinamike dhe në rritje.

Qyteti:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 23422
Çmimi: 9,000 € / ari
Sipërfaqja: 35,800.00 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

5
Troje
Në shitje

Truall 20.7 ari në #SHITJE në Obiliq

6,000 € / ari
Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 20.7 ari me lokacion në Obiliq. Trualli ka infrast ...
Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 20.7 ari me lokacion në Obiliq. Trualli ka infrastrukturë të plotë, qasje d ...
2,070.00 m2detajet
4
Troje
Në shitje

Truall 1.1 Hektar në #SHITJE në Obiliq

3,800 € / ari
Trualli gjendet në Obiliq, tek Korporata “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasje ...
Trualli gjendet në Obiliq, tek Korporata “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasje të shpejt në rrugën kryes ...
11,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1.96 Hektar në #SHITJE në Mazgit

4,200 € / ari
Trualli ndodhet në Mazgit, afër ‘Leoni Ranch’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastruktu ...
Trualli ndodhet në Mazgit, afër ‘Leoni Ranch’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, ...
1
Troje
Në shitje

Truall 1.4 Hektar në #SHITJE në Obiliq

4,500 € / ari
Trualli gjendet në Obiliq, afër Korporatës “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasj ...
Trualli gjendet në Obiliq, afër Korporatës “RUGOVE”. Trualli ka pozitë të mirë dhe ka qasje të shpejt në rrugën kry ...
14,000.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings