click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Mati 1

Banesa
Në shitje

Banesë – Duplex 180m² neto në #SHITJE ...

216,000 €
Banesa me sipërfaqe 180m² neto ndodhet në kompleksin e ‘VG Construction’, në r ...
Banesa me sipërfaqe 180m² neto ndodhet në kompleksin e ‘VG Construction’, në rrugën Muharrem Fejza, Mat ...
3 1 180.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 73.83m² në #SHITJE në Mati 1

76,000 €
Banesa ndodhet në Mati 1 në Rrugën ‘Ukshin Kovaqica’. Është e orientuar në per ...
Banesa ndodhet në Mati 1 në Rrugën ‘Ukshin Kovaqica’. Është e orientuar në perëndim. Banesa është tërës ...
2 1 73.83 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokale në #SHITJE në ‘Swiss Prime Residence’...

Lokalet ndodhen në kompleksin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Swiss Work Constructi ...
Lokalet ndodhen në kompleksin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Swiss Work Construction’, në lagjen Mati 1. Ja ...
RH Real Estate
Banesa
Në shitje

Banesë 107.54m² në #SHITJE te Mati 1

Banesa ndodhet në kompleksin ‘Nordic Residence’ në Mati 1. Banesa ka sistemin ...
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Nordic Residence’ në Mati 1. Banesa ka sistemin e ka me energji elektrike ...
3 2 107.54 m2detajet
RH Real Estate
Lokal
Me qira

Lokal 80m² me #QIRA në Mati 1

500 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 80m² ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali posedon 1 hapësirë pune, e cila ...
Lokali me sipërfaqe 80m² ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali posedon 1 hapësirë pune, e cila mund të shfrytëzohet për ...
1 80.00 m2detajet
RH Real Estate
Lokal
Me qira
Në shitje

Lokal 160m² + 150m² me #QIRA ose në #SHITJE ...

Lokali me sipërfaqe 160m² dhe 150m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 160m² dhe 150m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali posedon 3 hapësirë pune, ...
2 160.00 m2detajet
RH Real Estate
Lokal
Me qira
Në shitje

Lokal 205m² + 100m² me #QIRA ose në #SHITJE ...

Lokali me sipërfaqe 205m² dhe 100m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 205m² dhe 100m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali posedon 3 hapësirë pune, ...
2 205.00 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Në shitje

Banesa 85.2m² në #SHITJE në kompleksin “RUKO...

81,000 €
Banesa gjendet në Kompleksin ‘RUKOLLI 6’ në Mati 1. Kompleksi Rukolli 6 është ...
Banesa gjendet në Kompleksin ‘RUKOLLI 6’ në Mati 1. Kompleksi Rukolli 6 është duke u ndërtuar nga inves ...
2 1 85.20 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Me qira

Banesë 78m² me #QIRA në lagjen ‘Kodrin...

300 €
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Kodrina’ e ndërtuar nga kompania ndërtuese ‘Tregtia’. Ndodhe ...
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Kodrina’ e ndërtuar nga kompania ndërtuese ‘Tregtia’. Ndodhet në një lagje të sigurt ...
2 2 78.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 117m² në #SHITJE në Mati 1

2,500 € /m²
Lokali me sipërfaqe 117m² ndodhet te Mati 1, ndërtim i Pozhegu Brothers, në kompleksin Gar ...
Lokali me sipërfaqe 117m² ndodhet te Mati 1, ndërtim i Pozhegu Brothers, në kompleksin Garden Buildings. Lokali ka ...
1 117.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 77m² me #QIRA në Mati 1

380 €
Lokali ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali ka çasje të shpejtë në rrugën B, rrugën C si dhe r ...
Lokali ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali ka çasje të shpejtë në rrugën B, rrugën C si dhe rrugën ‘Muharrem Fej ...
1 77.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 86.63m² në #SHITJE në Mati 1

1,100 € / m²
Banesa ndodhet te Mati 1, ndërtim i Pozhegu Brothers, në kompleksin Garden Buildings. Ndod ...
Banesa ndodhet te Mati 1, ndërtim i Pozhegu Brothers, në kompleksin Garden Buildings. Ndodhet në një lokacion tejet ...
2 1 86.63 m2detajet
RH Real Estate

Compare Listings