click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Mati 1

Banesa
Në shitje

Banesë 73.83m² në #SHITJE në Mati 1

76,000 €
Banesa ndodhet në Mati 1 në Rrugën ‘Ukshin Kovaqica’. Është e orientuar në per ...
Banesa ndodhet në Mati 1 në Rrugën ‘Ukshin Kovaqica’. Është e orientuar në perëndim. Banesa është tërës ...
2 1 73.83 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa në #SHITJE në Mati 1

980 € / m²
Banesat ndodhen në kompleksin ‘Aura Residence’ në lagjen Mati 1. Kompleksi  ...
Banesat ndodhen në kompleksin ‘Aura Residence’ në lagjen Mati 1. Kompleksi ‘Aura Residence’ ...
Banesa
Në shitje

Banesë 107m² në #SHITJE në Mati 1

135,000 €
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Rrezja’ në Mati 1, në rrugën ‘Ndue Përlles ...
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Rrezja’ në Mati 1, në rrugën ‘Ndue Përlleshi. dhe ndodhet në katin ...
3 2 107.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokale në #SHITJE në ‘Swiss Prime Residence’...

Lokalet ndodhen në kompleksin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Swiss Work Constructi ...
Lokalet ndodhen në kompleksin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Swiss Work Construction’, në lagjen Mati 1. Ja ...
Banesa
Në shitje

Banesë 107.54m² në #SHITJE te Mati 1

Banesa ndodhet në kompleksin ‘Nordic Residence’ në Mati 1. Banesa ka sistemin ...
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Nordic Residence’ në Mati 1. Banesa ka sistemin e ka me energji elektrike ...
3 2 107.54 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 80m² me #QIRA në Mati 1

500 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 80m² ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali posedon 1 hapësirë pune, e cila ...
Lokali me sipërfaqe 80m² ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali posedon 1 hapësirë pune, e cila mund të shfrytëzohet për ...
1 80.00 m2detajet
Lokal
Me qira
Në shitje

Lokal 160m² + 150m² me #QIRA ose në #SHITJE ...

Lokali me sipërfaqe 160m² dhe 150m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 160m² dhe 150m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali posedon 3 hapësirë pune, ...
2 160.00 m2detajet
Lokal
Me qira
Në shitje

Lokal 205m² + 100m² me #QIRA ose në #SHITJE ...

Lokali me sipërfaqe 205m² dhe 100m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali ...
Lokali me sipërfaqe 205m² dhe 100m² terasë ndodhet te Mati 1, mbrapa Royal Mall-it. Lokali posedon 3 hapësirë pune, ...
2 205.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa 85.2m² në #SHITJE në kompleksin “RUKO...

81,000 €
Banesa gjendet në Kompleksin ‘RUKOLLI 6’ në Mati 1. Kompleksi Rukolli 6 është ...
Banesa gjendet në Kompleksin ‘RUKOLLI 6’ në Mati 1. Kompleksi Rukolli 6 është duke u ndërtuar nga inves ...
2 1 85.20 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 78m² me #QIRA në lagjen ‘Kodrin...

300 €
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Kodrina’ e ndërtuar nga kompania ndërtuese ‘Tregtia’. Ndodhe ...
Banesa ndodhet në kompleksin ‘Kodrina’ e ndërtuar nga kompania ndërtuese ‘Tregtia’. Ndodhet në një lagje të sigurt ...
2 2 78.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal 117m² në #SHITJE në Mati 1

2,500 € /m²
Lokali me sipërfaqe 117m² ndodhet te Mati 1, ndërtim i Pozhegu Brothers, në kompleksin Gar ...
Lokali me sipërfaqe 117m² ndodhet te Mati 1, ndërtim i Pozhegu Brothers, në kompleksin Garden Buildings. Lokali ka ...
1 117.00 m2detajet
Lokal
Me qira

Lokal 77m² me #QIRA në Mati 1

380 €
Lokali ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali ka çasje të shpejtë në rrugën B, rrugën C si dhe r ...
Lokali ndodhet në lagjen Mati 1. Lokali ka çasje të shpejtë në rrugën B, rrugën C si dhe rrugën ‘Muharrem Fej ...
1 77.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings