click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Zllatar

Troje
Në shitje

Truall 10.55 ari në #SHITJE në Zllatar

200,000 €
Trualli me sipërfaqe 10.55 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese dhe ...
Trualli me sipërfaqe 10.55 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese dhe ka infrastrukturë të plot ...
1,055.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 375m² në #SHITJE në ‘Royal Gree...

1,280 € /m²
Shtëpia e Tipit B me sipërfaqe 375m² ndodhet në lagjen ‘Royal Green Residence’ ...
Shtëpia e Tipit B me sipërfaqe 375m² ndodhet në lagjen ‘Royal Green Residence’ në Zllatar. Ndodhet në t ...
4 3 375.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 12 ari në #SHITJE në Zllatar

67,200 €
Trualli me sipërfaqe 12 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Truall ...
Trualli me sipërfaqe 12 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i pozicionuar në ...
1,200.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 8 ari në #SHITJE në Zllatar

42,400 €
Trualli me sipërfaqe 8 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli ...
Trualli me sipërfaqe 8 ari ndodhet në Zllatar. Është i pajisur me fletë poseduese. Trualli është i pozicionuar në n ...
800.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 16.64 ari në #SHITJE në Butovc

3,400 € / ari
Trualli ndodhet në Butovc, në zonën kadastrale Zllatar. Trualli ka fletë poseduese dhe inf ...
Trualli ndodhet në Butovc, në zonën kadastrale Zllatar. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka ...
1,664.00 m2detajet

Compare Listings