click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Nxehmje ndër dysheme

Banesa
Në shitje

Banesë 75m² në #SHITJE në Rrugën C

98,500 €
Banesa me sipërfaqe 75m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e Alko Group. Banesa e orientuar ...
Banesa me sipërfaqe 75m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e Alko Group. Banesa e orientuar në lindje, është tërësis ...
2 1 75.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 58m² me #QIRA në Velani

400 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 58m² ndodhet në Velani, në objektin e Albing Residence. Banesa është t ...
Banesa me sipërfaqe 58m² ndodhet në Velani, në objektin e Albing Residence. Banesa është tërësisht e re, funksional ...
1 1 58.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 94.77m² në #SHITJE në Emshir

1,320 € / m²
Banesa me sipërfaqe 94.03m² gjendet në Emshir në kompleksin e kompanisë “Nartel Exin”. Ban ...
Banesa me sipërfaqe 94.03m² gjendet në Emshir në kompleksin e kompanisë “Nartel Exin”. Banesa është tërësisht e re ...
2 1 94.77 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 94.03m² në #SHITJE në Emshir

1,320 € / m²
Banesa me sipërfaqe 94.03m² gjendet në Emshir në kompleksin e kompanisë “Nartel Exin”. Ban ...
Banesa me sipërfaqe 94.03m² gjendet në Emshir në kompleksin e kompanisë “Nartel Exin”. Banesa është tërësisht e re ...
2 1 94.03 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë – Duplex 188m² në #SHITJE në Dukagjin...

460,000 €
Banesa Duplex me sipërfaqe 188m² ndodhet në objektin e Dukagjini Residence në Lakrishtë. B ...
Banesa Duplex me sipërfaqe 188m² ndodhet në objektin e Dukagjini Residence në Lakrishtë. Banesa është e mobiluar me ...
4 4 188.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 120m² me #QIRA në Rrugën C

1,000 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 120m² ndodhet në Rrugën C, në kompleksin e ndërtuar nga Alko Group. Ba ...
Banesa me sipërfaqe 120m² ndodhet në Rrugën C, në kompleksin e ndërtuar nga Alko Group. Banesa është e mobiluar me ...
3 2 120.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 530m² në #SHITJE në Taslixhe

390,000 €
Shtëpia me sipërfaqe 530m² ndodhet në Taslixhe në afërsi të Taukbashqes. Shtëpia është e p ...
Shtëpia me sipërfaqe 530m² ndodhet në Taslixhe në afërsi të Taukbashqes. Shtëpia është e pozicionuar në truall prej ...
5 4 530.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 93m² me #QIRA në Lakrish...

650 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet në objektin Dukagjini Residence, në Lakrishtë. Banesa ësh ...
Banesa me sipërfaqe 93m² ndodhet në objektin Dukagjini Residence, në Lakrishtë. Banesa është tërësisht funksionale. ...
2 93.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë 82m² me #QIRA në Tophane

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 82m² ndodhet në Tophane, në objektin e ndërtuar nga Durguti Invest Ban ...
Banesa me sipërfaqe 82m² ndodhet në Tophane, në objektin e ndërtuar nga Durguti Invest Banesa është e mobiluar dhe ...
2 1 82.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 232.63m² në #SHITJE në Veternik

Shtëpia me sipërfaqe 232.63m² dhe 4 ari truall ndodhet në Veternik, në lagjen ‘Lagjj ...
Shtëpia me sipërfaqe 232.63m² dhe 4 ari truall ndodhet në Veternik, në lagjen ‘Lagjja e Artë 2’ e cila ...
4 3 232.63 m2detajet
Banesa
Me qira

Penthouse 125m² + 40m² me #QIRA në Velani

Banesa me sipërfaqe banimi 125m² dhe 40m² terasë ndodhet në Lagjen Velania, në kompleksin ...
Banesa me sipërfaqe banimi 125m² dhe 40m² terasë ndodhet në Lagjen Velania, në kompleksin Puhiza 3. Banesa është e ...
3 2 165.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 300m² në #SHITJE në Çagllavicë

320,000 €
Shtëpia me sipërfaqe totale 300m², ku sipërfaqe banimi janë 240m² dhe terasë 60m², ndodhet ...
Shtëpia me sipërfaqe totale 300m², ku sipërfaqe banimi janë 240m² dhe terasë 60m², ndodhet në Çagllavicë, në afërsi ...
3 4 300.00 m2detajet

Compare Listings