click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Lagjja e Muhaxherëve

Banesë 115m²+30m² me #QIRA në Lagjen e Muhax...

700 € / muaji
Banesa me sipërfaqe banimi 115m² dhe terasë 30m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, tek Amba ...
Banesa me sipërfaqe banimi 115m² dhe terasë 30m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, tek Ambasada e Zvicrës. Banesa ës ...
2 1 145.00 m2detajet

Banesë – Zyre 88m² me #QIRA në Lagjen ...

500 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 88m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në objektin e INON. Banesa është ...
Banesa me sipërfaqe 88m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në objektin e INON. Banesa është tërësisht e re dhe funks ...
1 88.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 79m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxherë...

148,000 €
Banesa me sipërfaqe 79m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në kompleksin Hab 13 i cili ësht ...
Banesa me sipërfaqe 79m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në kompleksin Hab 13 i cili është duke u ndërtuar nga Hab ...
2 1 79.00 m2detajet

Lokal 50m² me #QIRA në Lagjen e Muhaxherëve

600 € / muaji
Lokali me sipërfaqe 50m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve. Lokali posedon një hapësirë pune ...
Lokali me sipërfaqe 50m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve. Lokali posedon një hapësirë pune dhe një tualet. Lokali ë ...
50.00 m2detajet

Banesë – Zyre 110m² me #QIRA në Lagjen...

750 €
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, afër Kolegjit FAMA. Banesa është tërësisht funksio ...
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, afër Kolegjit FAMA. Banesa është tërësisht funksionale dhe është shumë e pë ...
2 110.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 99.4m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxhe...

1,200 € / m²
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Niti Construction, në kompleksin ‘ ...
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Niti Construction, në kompleksin ‘Loren’. Banesa ndod ...
2 1 99.40 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Në shitje

Lokal 30m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxherëv...

Lokali me sipërfaqe 30m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në komple ...
Lokali me sipërfaqe 30m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në kompleksin Kulla Rozë. Lokali p ...
1 30.00 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Në shitje

Banesë 87.4m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxhe...

Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në kompleksin Kulla Rozë. B ...
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në kompleksin Kulla Rozë. Banesa ndodhet në një loka ...
2 1 87.40 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa 50m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxherë...

Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në kompleksin Kulla Rozë. B ...
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në kompleksin Kulla Rozë. Banesa ndodhet në një loka ...
1 1 50.00 m2detajet
RH Real Estate
Banesa
Në shitje

Banesë 73m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxherë...

Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në kompleksin Kulla Rozë. B ...
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, ndërtim i Driloni Com, në kompleksin Kulla Rozë. Banesa ndodhet në një loka ...
1 1 73.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 79.55m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxh...

95,000 €
Ndodhet në një lagje shumë të përshatshme për banim, pasi është shumë e qetë dhe ka qasje ...
Ndodhet në një lagje shumë të përshatshme për banim, pasi është shumë e qetë dhe ka qasje shumë të shpejtë në Qendë ...
2 1 79.55 m2detajet

Banesa 74m² me #QIRA në Lagjen e Muhaxherëve

350 €
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në rrugën “Bedri Shala”, në kompleksin Golden Park ...
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në rrugën “Bedri Shala”, në kompleksin Golden Park. Ndodhet në një lokacion ...
1 1 74.00 m2detajet

Compare Listings