click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Leje ndërtimi

Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 304m² në #SHITJE në Lagjen Qëndresa, ...

360,000 €
Shtëpia me sipërfaqe 304m² ndodhet në Lagjen Qëndresa, në Çagllavicë, e pozicionuar në tru ...
Shtëpia me sipërfaqe 304m² ndodhet në Lagjen Qëndresa, në Çagllavicë, e pozicionuar në truall me sipërfaqe 3.3 Ari. ...
4 2 304.00 m2detajet
5
Troje
Në shitje

Truall 20.7 ari në #SHITJE në Obiliq

6,000 € / ari
Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 20.7 ari me lokacion në Obiliq. Trualli ka infrast ...
Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 20.7 ari me lokacion në Obiliq. Trualli ka infrastrukturë të plotë, qasje d ...
2,070.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesa në #SHITJE në Mati 1

980 € / m²
Banesat ndodhen në kompleksin ‘Aura Residence’ në lagjen Mati 1. Kompleksi  ...
Banesat ndodhen në kompleksin ‘Aura Residence’ në lagjen Mati 1. Kompleksi ‘Aura Residence’ ...
Troje
Në shitje

Truall 1.16 Hektar në #SHITJE në Miradi E Ep...

15,000 € / ari
Trualli ndodhet afër ‘Marigona Residence’. në Miradi e Epërme, komuna e Fushë Kosovës. Tru ...
Trualli ndodhet afër ‘Marigona Residence’. në Miradi e Epërme, komuna e Fushë Kosovës. Trualli ka fletë poseduese d ...
11,600.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Matiçan

140,000 €
Trualli ndodhet në Matiçan afër shkollës ‘Mileniumi i Tretë’. Është i pajisur ...
Trualli ndodhet në Matiçan afër shkollës ‘Mileniumi i Tretë’. Është i pajisur me fletë poseduese. Ka nj ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 4 ari në #SHITJE në Dragodan

360,000 €
Trualli ndodhet në Dragodan dhe është i pajisur me fletë poseduese. Trualli posedon një ha ...
Trualli ndodhet në Dragodan dhe është i pajisur me fletë poseduese. Trualli posedon një hapësirë të shfrytëzueshme, ...
400.00 m2detajet
Shtëpi
Në shitje

Shtëpi 220m² në #SHITJE në Matiçan

350,000 €
Shtëpia ndodhet në Matiçan, është e pozicionuar në 7 ari truall, dhe ka fletë poseduese. N ...
Shtëpia ndodhet në Matiçan, është e pozicionuar në 7 ari truall, dhe ka fletë poseduese. Ndodhet në një lagje të qe ...
5 4 220.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Çagllavicë

35,000 € / ari
Trualli ndodhet në Çagllavicë, tek ‘Lagjja Nic’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastruk ...
Trualli ndodhet në Çagllavicë, tek ‘Lagjja Nic’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje t ...
500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5.8 ari në #SHITJE në Sofali

26,000 €
Trualli ndodhet në Sofali, afër ‘Gërmia Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrast ...
Trualli ndodhet në Sofali, afër ‘Gërmia Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë (ujë, rr ...
580.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 20.68 ari në #SHITJE në Preoc

17,500 €
Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, tek ‘Banka Teb’. Trualli ka fletë posedu ...
Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, tek ‘Banka Teb’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të ...
2,068.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 1 Hektar në #SHITJE në magjistralen P...

Trualli ndodhet në magjistralen Prishtinë – Ferizaj. Ndodhet në rrugë kryesore gjë që e bë ...
Trualli ndodhet në magjistralen Prishtinë – Ferizaj. Ndodhet në rrugë kryesore gjë që e bën shumë të përshtatshëm p ...
10,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 20 ari në #SHITJE te ‘Salla e P...

8,500 € / ari
Trualli ndodhet në Prishtinë, përballë ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka ças ...
Trualli ndodhet në Prishtinë, përballë ‘Salla e Panaireve’. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën k ...
2,000.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings