click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next

Pronat e listuara në : Kontrata: Me noter

Banesa
Në shitje

Banesë-Terracier 214.1m²+77.1m² në #SHITJE n...

375,000 €
Banesa terracier me sipërfaqe banimi 214.1m² dhe me terasë 77.1m² ndodhet në lagjen Marigo ...
Banesa terracier me sipërfaqe banimi 214.1m² dhe me terasë 77.1m² ndodhet në lagjen Marigona Hill. Banesa ndodhet n ...
3 3 291.20 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 79m² në #SHITJE në Lagjen e Muhaxherë...

148,000 €
Banesa me sipërfaqe 79m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në kompleksin Hab 13 i cili ësht ...
Banesa me sipërfaqe 79m² ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, në kompleksin Hab 13 i cili është duke u ndërtuar nga Hab ...
2 1 79.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 51.47m² në #SHITJE në Emshir

1,300 € / m²
Banesa me sipërfaqe 51.47m² ndodhet në kompleksin Blerti, në Emshir. Banesa është e orient ...
Banesa me sipërfaqe 51.47m² ndodhet në kompleksin Blerti, në Emshir. Banesa është e orientuar nga perëndimi. Sistem ...
1 1 51.47 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 6 ari në #SHITJE në Brezovicë

150,000 €
Trualli me sipërfaqe 6 ari ndodhet në Brezovicë përballë lagjes ‘Qëndresa Resort’, me larg ...
Trualli me sipërfaqe 6 ari ndodhet në Brezovicë përballë lagjes ‘Qëndresa Resort’, me largësi rreth 1km nga Hotel B ...
600.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë – Duplex 188m² në #SHITJE në Dukagjin...

460,000 €
Banesa Duplex me sipërfaqe 188m² ndodhet në objektin e Dukagjini Residence në Lakrishtë. B ...
Banesa Duplex me sipërfaqe 188m² ndodhet në objektin e Dukagjini Residence në Lakrishtë. Banesa është e mobiluar me ...
4 4 188.00 m2detajet
Banesa
Në shitje

Banesë 99.44m² në #SHITJE në Emshir

119,500 €
Banesa me sipërfaqe 99.44m² gjendet në Emshir në kompleksin e kompanisë “Nartel Exin”. Ban ...
Banesa me sipërfaqe 99.44m² gjendet në Emshir në kompleksin e kompanisë “Nartel Exin”. Banesa është e pa mobiluar v ...
2 2 99.44 m2detajet

Compare Listings