Objekt 4160m² me #QIRA në Obiliq

Favorite
Rezultatet e kërkimit
Me qira

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 10 Shkurt, 2024
  • 8 Banjo
  • 4,160.00 m2

Përshkrimi

Ofrohet me #QIRA objekti me sipërfaqe 4160m² në Obiliq, i vendosur në mënyrë strategjike përgjatë rrugës kryesore për ekspozim dhe akses maksimal, duke ofruar hapësira të gjithanshme të përshtatshme për një sërë llojesh biznesi.

Objekti është i ndarë në mënyrë të menduar në seksione funksionale, duke përfshirë një suteren të gjerë që mbulon 2000m² me lartësi 3.25m, katin përdhesë që përfshin 1800m² me një lartësi mbresëlënëse prej 10m, dhe një pjesë administrative me sipërfaqe totale 360m².

Karakteristikat kryesore të objektit përfshijnë trafon e objektit me një kapacitet 630 kW, hebebinën për shkarkim të mallrave nga kamionët, sistemin automatik të ujitjes, dyert dhe rampën automatike të hyrjes dhe një sipërfaqe të qëndrueshme asfalti me dy shtresa. Objekti ka dhe pjesën gjelbëruese me sipërfaqe 6 ari, duke ofruar një mjedis të qetë dhe të këndshëm për punonjësit dhe vizitorët. Me një total prej 60 vendesh parkimi, parkimi është i bollshëm dhe i përshtatshëm si për stafin ashtu edhe për klientët.

Kati përdhesë me shtrirjen e gjerë dhe derën e madhe me përmasa 10m të gjerë dhe 6m të lartë, dhe me hapësirën për vendosjen e vinçit, është ideal për veprimtari te ndryshme afariste. Ndërsa sutereni me lartësi 3.25m dhe derën me përmasa 5.8m të gjerë dhe 3.25m të lartë është i përshtatshëm për qëllime të ndryshme, duke pasur hapësirë për vendosjen e ashensorit i cili lehtëson transferimin e mallrave ndërmjet kateve. Sutereni po ashtu posedon dhe pjesen për kuzhinë dhe hapësira të ngrënies.

Pjesa administrative është e ndarë në përdhesë dhe katin e parë, secila me përmasa 180m², dhe një kat të dytë me një ballkon për ambient relaksimi. Objekti përfshin gjithashtu gjithsej 8 tualete, dushe dhe garderoba për stafin.

Për siguri dhe qetësi, objekti është i pajisur me sisteme monitorimi të kamerave të brendshme dhe të jashtme. Për më tepër, ai përmban një sistem të ngrohjes, klimatizimit dhe ventilimit me pompa termike në pjesën administrative duke siguruar një mjedis të brendshëm të rehatshëm gjatë gjithë kohës.

I vendosur në një lokacion me qasje në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë me distancë prej 900m dhe autostradën Dr. Ibrahim Rugova me distancë prej 3km, e aksesueshme nga Fushë Kosova, Obiliqi dhe Prishtina, prona është vetëm 2km larg Prishtinës dhe Obiliqit, duke e bërë atë një zgjedhje ideale për bizneset që kërkojnë një lokacion primar për funksionimin e tyre.

Qyteti:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 27887
Sipërfaqja: 4,160.00 m2
Banjo: 8
Veçori tjera
Ashensorë
Fletë poseduese
Hapësira gjelbëruese
Infrastrukturë të plotë
Klimë
Nxehmje me pompë termike
Oborr
Parking
Sistem sigurie me kamera

Të ngjajshme

14
Objekte Afariste
Me qira

Objekt 720m² me #QIRA në Obiliq

Objekti ndodhet në Obiliq, përball Komunës në Obiliq. Objekti ka një planimetri që mund të ...
Objekti ndodhet në Obiliq, përball Komunës në Obiliq. Objekti ka një planimetri që mund të shfytëzohet për zhvillim ...
6 720.00 m2detajet

Rexhë Haxholli

CEO & Owner / Real Estate Broker

Më kontaktoni

Caktoni një takim!
Telefono +383 45 601 220 WhatsApp
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings