click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
Rezultatet e kërkimit

Blog Archives

Banesë – Zyre 71m² me #QIRA në Nartel ...

Kor 18, 2024
Banesa me sipërfaqe 71m² ndodhet në objektin e Nartel Center, Pejton. Banesa është tërësisht funksionale. Sistemin ...
Continue reading

Banesë 67m² në #SHITJE në Mati 1

Kor 17, 2024
Banesa me sipërfaqe 67m² ndodhet në lagjen Mati 1, në objektin e Alko Group. Banesa është tërësisht e re dhe funksi ...
Continue reading

Shtëpi 265m² + 30m² në #SHITJE në Chelsea Po...

Kor 17, 2024
​Shtëpia me sipërfaqe 265m² dhe 30m² bodrum ndodhet në Bërnicë, në lagjen Chelsea Point. Shtëpia është tërësisht fu ...
Continue reading

Banesë 113.2m² në #SHITJE në Dragodan

Kor 17, 2024
Banesa me sipërfaqe 113.2m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. ...
Continue reading

Banesë 109.51m² në #SHITJE në Dragodan

Kor 17, 2024
Banesa me sipërfaqe 109.51m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’ ...
Continue reading

Banesë 94.77m² në #SHITJE në Dragodan

Kor 17, 2024
Banesa me sipërfaqe 94.77m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. ...
Continue reading

Banesë 93.48m² në #SHITJE në Dragodan

Kor 17, 2024
Banesa me sipërfaqe 93.48m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. ...
Continue reading

Banesë 65.25m² në #SHITJE në Dragodan

Kor 17, 2024
Banesa me sipërfaqe 65.25m² ndodhet në kompleksin e ‘Butrinti Group’ në lagjen Dragodan, afër ‘Rrethit të Ismetit’. ...
Continue reading

Banesë 94m² në #SHITJE te Rruga A

Kor 17, 2024
Banesa me sipërfaqe 94m² ndodhet te Rruga A, në kompleksin që është duke u ndërtuar nga kompania ‘Cima Constr ...
Continue reading

Banesë 135.91m² në #SHITJE në Fushë Kosovë

Kor 17, 2024
Banesa me sipërfaqe 135.91m² ndodhet në Fushë Kosovë, në kompleksin i cili është duke u ndërtuar nga AL Trade, afër ...
Continue reading

Compare Listings