click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Zyre

Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 70m² me #QIRA në Qendër

600 €
Banesa me sipërfaqe 70m² neto ndodhet në Qendër, afër Pallatit të Rinisë. Banesa është tër ...
Banesa me sipërfaqe 70m² neto ndodhet në Qendër, afër Pallatit të Rinisë. Banesa është tërësisht funksionale dhe si ...
1 70.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 80m² me #QIRA në Rrugën ...

370 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e ALKO Group. Banesa është tërës ...
Banesa me sipërfaqe 80m² ndodhet në Rrugën C, në objektin e ALKO Group. Banesa është tërësisht funksionale dhe ka s ...
2 1 80.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 88m² me #QIRA në Dragoda...

480 € / muaji
Banesa me sipërfaqe 88m² ndodhet në Dragodan, afër Five Star. Banesa është ndërtim i ri dh ...
Banesa me sipërfaqe 88m² ndodhet në Dragodan, afër Five Star. Banesa është ndërtim i ri dhe është tërësisht funksio ...
2 1 88.00 m2detajet

Banesë – Zyre 110m² me #QIRA në Lagjen...

750 €
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, afër Kolegjit FAMA. Banesa është tërësisht funksio ...
Banesa ndodhet në Lagjen e Muhaxherëve, afër Kolegjit FAMA. Banesa është tërësisht funksionale dhe është shumë e pë ...
2 110.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 65m² me #QIRA në Qendër

500 € / muaji
Banesa ndodhet në Qendër, tek ‘Katedralja’. Banesa është tërësisht funksionale ...
Banesa ndodhet në Qendër, tek ‘Katedralja’. Banesa është tërësisht funksionale dhe sistemin e ngrohjes ...
1 65.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 70m² me #QIRA në Pejton

400 € / muaji
Banesa ndodhet në Pejton në kompleksin Donika 2, i ndërtuar nga Beni Dona. Banesa ka siste ...
Banesa ndodhet në Pejton në kompleksin Donika 2, i ndërtuar nga Beni Dona. Banesa ka sistemin e ngrohjes me energji ...
1 1 70.00 m2detajet
Lokal
Në shitje

Lokal – Zyre 130m² në #SHITJE te Rruga...

156,000 €
Lokali ndodhet në Rrugën B, mbrapa Royal Mall-it, në kompleksin e ‘Alko Impex’ ...
Lokali ndodhet në Rrugën B, mbrapa Royal Mall-it, në kompleksin e ‘Alko Impex’. Lokali posedon nje hapë ...
1 130.00 m2detajet
Zyre
Me qira

Zyre 70m² me #QIRA në Lakrishtë

550 €
Zyrja ndodhet në Lakrishtë, afër ‘Bulevardit Bill Klinton’. Ndodhet në një lokacion shumë ...
Zyrja ndodhet në Lakrishtë, afër ‘Bulevardit Bill Klinton’. Ndodhet në një lokacion shumë të frekuentuar dhe është ...
1 70.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë – Zyre 65m² me #QIRA te Rruga B

300 € / muaji
Banesa ndodhet te Rruga B, afër ‘Sarajeva Steak House’. Ndodhet në një lokacion shumë të f ...
Banesa ndodhet te Rruga B, afër ‘Sarajeva Steak House’. Ndodhet në një lokacion shumë të frekuentuar dhe është e pë ...
1 65.00 m2detajet
Banesa
E lëshuar

Banesë – Zyre 95m² me #QIRA në Lagjen ...

430 €
Banesa gjendet në Lagjen e Muhaxherëve në kompleksin “Kulla e Zotnisë”, objekt ky i ndërtu ...
Banesa gjendet në Lagjen e Muhaxherëve në kompleksin “Kulla e Zotnisë”, objekt ky i ndërtuar nga kompania e ndërtim ...
1 95.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 110m² me #QIRA në Rrugën...

800 €
Zyrja ndodhet te Rruga B, afër ‘Friends Avenue’. Zyrja posedon sistemin e ngro ...
Zyrja ndodhet te Rruga B, afër ‘Friends Avenue’. Zyrja posedon sistemin e ngrohjes me Termokos dhe 2 kl ...
2 110.00 m2detajet
Banesa
Me qira

Banesë – Zyre 94m² me #QIRA në Emshir

500 €
Banesa ndodhet në Emshir. Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm për zhvillimin e v ...
Banesa ndodhet në Emshir. Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm për zhvillimin e veprimtarive të ndryshme a ...
2 94.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings