Troje në #SHITJE në Suhadoll

9,800 € / ari
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 20 Shtator, 2023

Përshkrimi

Trojet me sipërfaqe nga 14 ari deri në 97 ari ndodhen në Suhadoll, në Komunën e Graçanicës, afër Marigona Residence.
Kanë infrastrukturë të plotë dhe rrugë me qasje të shpejtë në rrugën kryesore.
Trojet ndodhen në një lokacion shumë të kërkuar nga bizneset dhe është destinacion ideal për ndërtimin e depove.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hapeni në Google Maps
ID e pronës: 25140
Çmimi: 9,800 € / ari
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 25 ari në #SHITJE në Preoc

14,000 € / ari
Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, afër ‘Bankës TEB’. Trualli ka fletë poseduese dhe in ...
Trualli ndodhet në Preoc – Graçanicë, afër ‘Bankës TEB’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë (uj ...
2,500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 4 ari në #SHITJE në Çagllavicë

28,000 € / ari
Trualli ndodhet në Çagllavicë, tek ‘Lagjja Nic’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastruk ...
Trualli ndodhet në Çagllavicë, tek ‘Lagjja Nic’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje t ...
400.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 90.98 ari në #SHITJE në Livagjë

6,000 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese, infrastru ...
Trualli ndodhet në Livagjë, në komunën e Graçanicës. Trualli ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë dhe qasje ...
9,098.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 45 ari në #SHITJE në Çagllavicë

27,000 € / ari
Trualli ndodhet në Çagllavicë, në komunën e Graçanicës, afër ‘Lagjja Nic’. Trualli ka flet ...
Trualli ndodhet në Çagllavicë, në komunën e Graçanicës, afër ‘Lagjja Nic’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastru ...
4,500.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings