Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 €
Favorite
Rezultatet e kërkimit

Të gjitha:

  • Postuar me:
  • 13 Tetor, 2022
  • 500 m2

Përshkrimi

Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private.
Trualli ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, kanalizim). Ka qasje direkte në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.
Është e destinuar për ndërtim të shtëpisë.

Qyteti:
Lagjja:
Shteti:
Shteti: Kosovë
Hepeni në Google Maps
ID e pronës: 20928
Çmimi: 20,000 €
Sipërfaqja: 500 m2
Veçori tjera
Dokumentacion të rregullt
Fletë poseduese
Infrastrukturë të plotë

Të ngjajshme

Troje
Në shitje

Truall 1.07 Hektar në #SHITJE në Livagjë

1,800 € / ari
Trualli ndodhet në Livagjë, në Komunën e Graçanicës. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të s ...
Trualli ndodhet në Livagjë, në Komunën e Graçanicës. Ka fletë poseduese, dhe ka çasje të shpejtë në rrugën kryesore ...
10,700 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 76 ari në #SHITJE në Preoc

5,500 € / ari
Trualli ndodhet në Preoc, tek lagjja ‘Marigona Residence’. Ka fletë poseduese, infrastrukt ...
Trualli ndodhet në Preoc, tek lagjja ‘Marigona Residence’. Ka fletë poseduese, infrastrukturë të plotë (ujë, rrymë, ...
7,600 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 5 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 €
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trual ...
Trualli me sipërfaqe prej 5 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë poseduese, in ...
500 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 10 ari në #SHITJE në Preoc

20,000 € / ari
Trualli me sipërfaqe prej 10 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje p ...
Trualli me sipërfaqe prej 10 ari ndodhet prapa ‘Hotel Emerald’, ne një lagje private. Trualli ka fletë ...
1,000 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings