click to enable zoom
duke ngarkuar...
We didn't find any results
Hapeni hartën
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain Lokacioni im Fullscreen Prev Next
KËRKONI

Pronat e listuara në : Miradi e Epërme

Troje
Në shitje

Truall 1.16 Hektar në #SHITJE në Miradi E Ep...

15,000 € / ari
Trualli ndodhet afër ‘Marigona Residence’. në Miradi e Epërme, komuna e Fushë Kosovës. Tru ...
Trualli ndodhet afër ‘Marigona Residence’. në Miradi e Epërme, komuna e Fushë Kosovës. Trualli ka fletë poseduese d ...
11,600.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 54.7 ari në #SHITJE në Miradi e Epërm...

3,000 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në ...
5,470.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 86 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme

3,000 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plo ...
8,600.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 94.2 ari në #SHITJE në Miradi E Epërm...

3,000 € / ari
Trualli ndodhet në Miradi të Epërme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plot ...
Trualli ndodhet në Miradi të Epërme. Trualli ka fletë poseduese dhe infrastrukturë të plotë. Ka qasje të shpejtë në ...
9,420.00 m2detajet

Truall 45 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme,...

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë posedue ...
4,500.00 m2detajet

Truall 20 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme,...

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka fletë posedue ...
2,000.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall 65 ari në #SHITJE në Miradi e Epërme,...

Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Resid ...
Trualli ndodhet në Miradi e Epërme, në Komunën e Fushë Kosovës, afër ‘Marigona Residence’. Trualli ka f ...
6,500.00 m2detajet
Troje
Në shitje

Truall në #SHITJE në MIRADI TË EPËRME afër l...

Trualli gjendet në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, në rrugën për lagjën Marigona Residence ...
Trualli gjendet në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, në rrugën për lagjën Marigona Residence. Trualli ka çasje nga të ...
8,000.00 m2detajet
  • Kërkim i zgjeruar

Compare Listings